Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.027
- 102.163
- 5.238
Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
Giresun'da ve Erzincan'da da cimbomlular var. Ayrıca ömür boyu oralarda saklanma şansları yokDursun Giresun’a, Kavukçu Erzincan’a kaçmış bugün
Akşam statta olmayacaklar, demek kaçtınız he
Osimheni 65e satan başkan sadece dayakla kurtulamaz.Taksit tutarlarını yazmış herhalde.
Odeme planı
50 + 55 ise NO
50 + 65 İse yine NO
50 + 55 + 50 olacaksa YES
Yok Tottenham 50 ila 55 ödemek istiyor, biz ise sade 65 milyona olur diyorsak küfür etmek zorunda kalırım.
Giresun'da ve Erzincan'da da cimbomlular var. Ayrıca ömür boyu oralarda saklanma şansları yok
Musiala hariç olabilir tabii ki, neden olmasın. Musiala'nın olmayacağını ben kendim bildiğim için olmayacak diyorum. Onun dışında her transfer gerçekleşebilir bir şekilde benim gözümdeSonunda olacak galiba yav
Belki dursun ozbek haklidir![]()
70 serbest kalmasi olan adama da 63 teklif etme ya
Gecen sezon 28 mac 1 gol 1 asist. 1200 dakikada yapmis. Sampiyon olan Porto'da.Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
Kolpacanin verdiği büyük zararlardan biri de bu. Bence musiala işini de bu haber bozdu bizimkiler gizli olarak bitirip aciklayacaklardi bunun haberi yüzünden iş olumsuza döndü.
2 leş oyuncunun ismini vermişsin işte.3 kalite oyuncu
4 orta düzey
2 de leş oyuncu lazım
Daha oyuncu bile gönderemedik Nelson hatta Jelert yine 11 çıkacak Rennes maçına
Net yuhlanır bu isimlerNelson hatta Jelert yine 11 çıkacak Rennes maçına
Geçen senesini doğru düzgün takip etmedim. Çıkış yaptığı sene izlemesi çok keyifliydi. Onun yaptıklarını görmek için Porto maç özeti izlediğim oldu. Uçuk kaçık bir yeteneği var da denilene göre Farioli'nin oyununa uyum sağlayamamış. Porto da mevcut oyun sisteminde potansiyeline ulaşacağına inanmıyor ve potansiyeline yatırım yapmak isteyen bir alıcıya satmak istiyor. Oyuncu tarafı zaten para ile haşır neşir belli, geçen yaz Arabistan'a gitmeyi kabul etmişler. Buraya gelmez diye bir şey yok tabii ki, bizim Porto'nun istediği parayı verebilme ihtimalimiz yok gibi görünüyor.Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
El - Vücut koordinasyonu şöyle olan yere yakın bir futbolcunun yeteneği tartışılmaz
![]()
![]()
Adamların ne kabahati var, önce yönetim sonra ısrarla oynatan hoca yuhalansınNet yuhlanır bu isimler
Leao Galatasaray denklemi kalıyor o halde.Jackson değil Sarr’ı almaya çalışıyorlarmış hem kanat hem forvet rotasyonu için.