Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
pinched-fingers_1f90c.png

Kolpacanin verdiği büyük zararlardan biri de bu. Bence musiala işini de bu haber bozdu bizimkiler gizli olarak bitirip aciklayacaklardi bunun haberi yüzünden iş olumsuza döndü.

Sonunda olacak galiba yav

Belki dursun ozbek haklidir😂
Musiala hariç olabilir tabii ki, neden olmasın. Musiala'nın olmayacağını ben kendim bildiğim için olmayacak diyorum. Onun dışında her transfer gerçekleşebilir bir şekilde benim gözümde

Morayı izleyen var mı skills de baya iyi görünüyor
Geçen senesini doğru düzgün takip etmedim. Çıkış yaptığı sene izlemesi çok keyifliydi. Onun yaptıklarını görmek için Porto maç özeti izlediğim oldu. Uçuk kaçık bir yeteneği var da denilene göre Farioli'nin oyununa uyum sağlayamamış. Porto da mevcut oyun sisteminde potansiyeline ulaşacağına inanmıyor ve potansiyeline yatırım yapmak isteyen bir alıcıya satmak istiyor. Oyuncu tarafı zaten para ile haşır neşir belli, geçen yaz Arabistan'a gitmeyi kabul etmişler. Buraya gelmez diye bir şey yok tabii ki, bizim Porto'nun istediği parayı verebilme ihtimalimiz yok gibi görünüyor.

El - Vücut koordinasyonu şöyle olan yere yakın bir futbolcunun yeteneği tartışılmaz :asd:

porto-goal.gif

mora-rodrigo-mora.gif

Olur mu bilmem zor ama Leao Reijnders ve şu Rus çocuğu alsak mükemmel iş olurdu. Zor maçlarda Toreira Lemina Reijnders yapardık. Rus çocuk baskılı oynayacağımız maçlarda oynardı. Lesleyde aynı şekilde. Hem harika bir orta saha rotasyonu hemde baya güçlenmiş bir takım olurduk. Leao zaten ayrı bir olay. Kaliteli adamlar geldiğinde eminim en çok Oshimen mutlu olurdu. Adamın gerçek performansını izlerdik. Şuana kadar biz halen gerçek Oshimen i tam izleyemedik. Cl de azcıkta kura şansı ile rahat çeyrek görürdük.

Geri
Üst Alt