Transfer Nöbeti #7

Camia o sponsorluk için teşekkür edecekken Divan'da o sponsorluğu küçük gördüler. Yok satılmayan dairelerden veriyormuş falan diye. Bunu yapanlar işte GS'ye en büyük zararı verenler. Kendilerinin hiç bir faydası olmuyor ama faydalı insanların arkasından demedikleri de kalmıyor. Taner Aşkın vb. hatta bu yönetimin içinden de vardır bazı isimlerin bile bilmediğimiz hiç bir işe yaramayan kişiler.
İşte bu zihniyet yüzünden bu sarmalın içinden çıkmaz bu kulüp. Her önüne geleni üye yap demiyorum ama belli bir kontenjan da zorunlu olmalı. 100 kişinin 90’ı lise olursa bu kulüp bunları her zaman yaşar işte. Bu zihniyet değişmeli ama zor tek olası kulübün satışı o da kısa vadede görünen bir şey değil

1 sprinter kanat, 1 forvet yedeği, 1 sol stoper, 1 10 numara, 1 sağlam 8 numara. Şu kadroyu nerden tutarsan tut fecaat yaw. Her bölge eksik anasını satayım.

Valla ben onu bunu bilmem Helal olsun azize
Para yok limit yok demiyor 25 yabancim var demiyor Greenwood Ake uzerine leao indiriyor

Başkan bahane üretmez alır gelir hocaya teslim eder gerisi hocaya kalmış bizim baskanda

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyor
Ziya Pasanin şiirine atasözü diyor gulermisin aglarmisin

leao iyi topçu ama leao duranın bir tık daha altı mental sorunları olan biri özellikle son 2 yıldır .Katkı verir mi çok fazla katkı verebilir fakat duran kadarda zararda verebilir aynı zamanda.

Sadece geçen sene kötüydü performans veremedi çünkü çoğu maçta forvet oynatmak zorunda kaldılar Leao yu

Forvet oynasın diye alacaklarsa yine performans vermez adam çizgi oyuncusu

Transferde bizim camiaya enerji patlamasi yasatacak bir sey lazim bu saatten sonra bence. Mesela dünkü olay palavra degilde gerçek olsaydi bir enerji degisimi yaşanabilirdi.

Ey Dursun Özbek! Hâliyâ mesned-i riyâset-i azîmde mutasarrıf olduğun makâm-ı muhteremden derhâl ferâgat ve infisâl eyleyesin! Zât-ı âlîlerinin bu bâbda izhâr-ı tereddüt ve te’hîr eylemesi, cem’iyet-i âlîyenin ârâm u intizâmını ihlâl ve mûcib-i fesâd-ı umûr-ı azîme olacağı bedîdîdir. Binâberîn, derakap istifâ-yı hâl eyleyip, bâb-ı saâdete arz-ı ubûdiyet ve inkıyâd eylemen matlûb-ı hümâyûnumuzdur.Ferman-ı âlîşânımız böyle sâdır olmuştur.”

Sadece geçen sene kötüydü performans veremedi çünkü çoğu maçta forvet oynatmak zorunda kaldılar Leao yu

Forvet oynasın diye alacaklarsa yine performans vermez adam çizgi oyuncusu
yok 2 senedir baya kötüydü de bence katkı verir ama riskte taşıyor biz alalım istermiydim isterdim açıkçası ama zaten bu sene onların senesi bizde dosta korku düşmana güven veren dursun başkan olduğu için onlar leaoyu alsa ne almasa ne

İşte bu zihniyet yüzünden bu sarmalın içinden çıkmaz bu kulüp. Her önüne geleni üye yap demiyorum ama belli bir kontenjan da zorunlu olmalı. 100 kişinin 90’ı lise olursa bu kulüp bunları her zaman yaşar işte. Bu zihniyet değişmeli ama zor tek olası kulübün satışı o da kısa vadede görünen bir şey değil
Kafa yapısı değiştikçe o da değişir. Yeni gelen nispeten genç üyelerin bu konuda kafa olarak daha iyiler ki onların GS'ye faydalı kişilere destek verdiklerini de görüyoruz. GS'nin insan kaynaklarını yeni bir modelle çeşitlendirmesi ve arttırması gerektiğine katılıyorum ama bu BJK ve FB gibi her önüne geleni üye yapacak şekilde de olmamalı. Başka bir formül şart.

Demekki transfer ofisden saatlarca konusarak yapilmiyormus

Bizim yavsaklar da ancak storedan forma alir..Ulan herifler servet akitiyor fbye bir tane de delikanli yok mu koca kulupte
Bizde Bir tane delikanlı çıkıyor onunda başını yiyorlar.Bu liseci zihniyetin yatacak yeri yok.Başımızdakide onları şakşakcılığını yapıyor..Rakipte Adamlar inanılmaz bağlı klübüne..

Son düzenleme:
yok 2 senedir baya kötüydü de bence katkı verir ama riskte taşıyor biz alalım istermiydim isterdim açıkçası ama zaten bu sene onların senesi bizde dosta korku düşmana güven veren dursun başkan olduğu için onlar leaoyu alsa ne almasa ne

Bizde para yok maalesef fusball sahası yapacağız heralde

Geri
Üst Alt