Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.962
- 10.217
- 2.168
Alim harika bir şiir buUlan Como ulan Como!!
Ettim seni homo!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alim harika bir şiir buUlan Como ulan Como!!
Ettim seni homo!!
Zaten kiralıktan başka teklif yapamıyorlar. Allahın kiracıları!Ha şu gün transfer gelecek ha bugün transfer diye diye lig başlayacak. Son gün 2-3 tane kiralık çöp alırlar Ronaldinho'yu getirmiş gibi utanmadan imza törenine çıkarlar.
İşte bu zihniyet yüzünden bu sarmalın içinden çıkmaz bu kulüp. Her önüne geleni üye yap demiyorum ama belli bir kontenjan da zorunlu olmalı. 100 kişinin 90’ı lise olursa bu kulüp bunları her zaman yaşar işte. Bu zihniyet değişmeli ama zor tek olası kulübün satışı o da kısa vadede görünen bir şey değilCamia o sponsorluk için teşekkür edecekken Divan'da o sponsorluğu küçük gördüler. Yok satılmayan dairelerden veriyormuş falan diye. Bunu yapanlar işte GS'ye en büyük zararı verenler. Kendilerinin hiç bir faydası olmuyor ama faydalı insanların arkasından demedikleri de kalmıyor. Taner Aşkın vb. hatta bu yönetimin içinden de vardır bazı isimlerin bile bilmediğimiz hiç bir işe yaramayan kişiler.
leao iyi topçu ama leao duranın bir tık daha altı mental sorunları olan biri özellikle son 2 yıldır .Katkı verir mi çok fazla katkı verebilir fakat duran kadarda zararda verebilir aynı zamanda.Dünya kupası kıstas alınacaksa Arda Güler falan 10 milyon etmez
Kim dalga geçiyordu?Napoliler dalga geciyolardi adamla
leao iyi topçu ama leao duranın bir tık daha altı mental sorunları olan biri özellikle son 2 yıldır .Katkı verir mi çok fazla katkı verebilir fakat duran kadarda zararda verebilir aynı zamanda.
yok 2 senedir baya kötüydü de bence katkı verir ama riskte taşıyor biz alalım istermiydim isterdim açıkçası ama zaten bu sene onların senesi bizde dosta korku düşmana güven veren dursun başkan olduğu için onlar leaoyu alsa ne almasa neSadece geçen sene kötüydü performans veremedi çünkü çoğu maçta forvet oynatmak zorunda kaldılar Leao yu
Forvet oynasın diye alacaklarsa yine performans vermez adam çizgi oyuncusu
Kafa yapısı değiştikçe o da değişir. Yeni gelen nispeten genç üyelerin bu konuda kafa olarak daha iyiler ki onların GS'ye faydalı kişilere destek verdiklerini de görüyoruz. GS'nin insan kaynaklarını yeni bir modelle çeşitlendirmesi ve arttırması gerektiğine katılıyorum ama bu BJK ve FB gibi her önüne geleni üye yapacak şekilde de olmamalı. Başka bir formül şart.İşte bu zihniyet yüzünden bu sarmalın içinden çıkmaz bu kulüp. Her önüne geleni üye yap demiyorum ama belli bir kontenjan da zorunlu olmalı. 100 kişinin 90’ı lise olursa bu kulüp bunları her zaman yaşar işte. Bu zihniyet değişmeli ama zor tek olası kulübün satışı o da kısa vadede görünen bir şey değil
Bizde Bir tane delikanlı çıkıyor onunda başını yiyorlar.Bu liseci zihniyetin yatacak yeri yok.Başımızdakide onları şakşakcılığını yapıyor..Rakipte Adamlar inanılmaz bağlı klübüne..Bizim yavsaklar da ancak storedan forma alir..Ulan herifler servet akitiyor fbye bir tane de delikanli yok mu koca kulupte
Bizde Efecan Karaca’yı alalım
yok 2 senedir baya kötüydü de bence katkı verir ama riskte taşıyor biz alalım istermiydim isterdim açıkçası ama zaten bu sene onların senesi bizde dosta korku düşmana güven veren dursun başkan olduğu için onlar leaoyu alsa ne almasa ne