Transfer Nöbeti #7

Vallah geçen sene ayıptır söylemesi tek bir CL maçına 27500 para verdim. Bu sene olsa hayatta vermem.

Zaten o paraya da bilet bulunmaz herhalde bu sezon, aynı bileti 35'e falan sokmaya çalışır bunlar taraftara. Taraftarı sağılacak inek gibi görüyorlar maalesef. Gerçek bu.

Yaw onuda gectim Adamlar Osiyide toocu degil zart xuet muhabbeti yapiyodu mantik basit senin ligin trassh lig Italyada us yapmayan adam senin ligini donunda sallar Osimen gibi Sneijder gibi varsayim degil bunlar daha nasil ornekler vereyim sana reis .
Dunya Kupasi'nda izlediysen istemezsin zaten. Izledin mi?

Şikeciler sırf daha fazla ödesin diye araya girilir. Ama bu dursun denen herif fb’sini üzer mi hiç.

Bugün Jk'nin yaptığı basın toplantısındaki gibi soru-cevap niteliğinde olan biteni anlatacak, taraftarı rahatlatacak açıklamalar yapacak tek kişi yok yönetimde. Aksine hocayı buna zorlayıp duruyorlar.
Erden Timur gittiğinden beri kulüpte hoca basın sözcüsü gibi takılıyor. Adamın işi mi ya sürekli transfer sorularına cevap vermek zorunda kalmak.

Leao ve Bruno alırsak ikisinin toplam senelik maliyeti 31 milyon euro olacak. Üzerine Bruno’nun bonservis bedelini sayarsak 55-60 milyon civarı para harcamış oluyoruz. Geri kalan parayla ve satılan oyuncular sonrası gelen parayla rahat doldurulur eksikler. Bizimkiler daha neyim hesabını yapıyor. Alın getirin şu Portekizlileri buraya.

bu seneyi sattığımız o kadar belli ki , 4 yıl üst üste şampiyon olmasına rağmen Dursun Özbek çok kötü anılacak bu gidişle

Adama okuma ogren diyorsun kendinde okumuyor musun ne? Sana örnek bile vermisim degilmi. Ayrica , olayin sevgi ile ne alakasi var? Iftira ile yada çöpten bir hazirlik macina kombine sahibine %50 indirimle 4K normalde 8K ya bilet satiyor adam en ust kalite olmasi vs bir seyi degistirmez inek gibi sağmaktir taraftari bu.

ucl biletleri yine ayni en pahali bilet 36 takim arasinda %99 Gs nin olacak bunlara bir sey demiyor diye taraftar yasliyorda yasliyor. Dursun efendi Ahlaksizlik degilde neymis bu?

Tekrarliyorum, Dunyada ki ahlaksizlik sadece sike yapmakmi , hirsizlikmi hadi ikinci ornegi kenara atiyorum her donem yalan palavra sıkmalarinı ona beceriksizlik dedik gectik. Ya 1.si beceriksiz olduklsri için mi taraftari inek gibi sağmaya kalkiyorlar yoksa firsatci olduklari için mi?
İlk önce 8 K dediğin yer Vip değil mi? 250-500 TL'ye bilet yok mu? CL'de ise daha uygun yerlerde biletlerde ortalama diğer kulüplerle aynı iken pahalı yani VİP biletlerde ise en pahalı biletlerden birini satan kulüptük. Onun da sebebi yönetim beceriksiz olduğundan başka ekstra projelerle futbol gelirini yükseltemediğinden bunu VİP biletlerini en yüksek fiyatlara satarak yapabiliyor. Vip yada X tribüne sponsor bulup bilet fiyatlarını daha ucuza yapamıyorlar çünkü o sponsoru bulamıyorlar yani beceriksizler. Bunun sebeplerinden biri de yayın gelirinin diğer liglere göre çok az olması. O bahsettiğin örneklere zaten cevabımı iş bilmezlik ve beceriksizlik olarak vermişim.

Fenerde yönetici olmak isteyen para koyuyor, nakit sıkıntı olmuyor. Bizde tek aday olan adam 1 tane paralı adam almıyor yönetime. Hepsi Galatasaray ismi üzerinden prim yapıp zengin oluyor ama maddi katkıları 0. Erden timur sonrası koca çöplük.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erden abi hariç Galatasaray’da cebinden para koyan adam olmadı ara ara belki Albayrak filan koymuştur o da belli miktar Erden abi dışında kimse yapmadı bugün sponsor bulamıyorken kulüp o günün şartlarında tarihi bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştı. İş yapanı daha doğrusu lise dışında oldu mu kolay lokma yapıp yiyorlar. Liseli olsun taştan olsun onlarda ki strateji. Lisenin 10 tane faydası varsa bir o kadar da zararı var.

Leaoyu gidin alın demek kolay bende istiyorum ama riskli transfer kiralık opsiyonlu istememiz de gayet akıllıca 60 ı verdin hadi pazarlıkta 45 e aldın oyuncu burada tutmazsa ne olacak Singo transferinde ki gibi o gün güzelleyenler oyuncu tutmazsa hesap verilsin diye konuşacak bu kez de burada oyuncuyu ayarlarsın oyuncu bizi istiyorsa Milan kiralık opsiyonlu verir oynarsa alırsın bu kadar basit

fbli yöneticiler İtalya'daymış Leao indirecekler yakında belli ki

Ha şu gün transfer gelecek ha bugün transfer diye diye lig başlayacak. Son gün 2-3 tane kiralık çöp alırlar Ronaldinho'yu getirmiş gibi utanmadan imza törenine çıkarlar.

Leao tam olarak kiralık opsiyonlu riskine girilecek transfer konumunda şuan da 50-60 bayılmaj afaki olur

Geri
Üst Alt