Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.764
- 21.807
- 2.783
15 eylülde cenk ergün kovulur. Zaten kendisi topçu almak için değil osimheni satmak için getirildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Greenwood - Asensio - Leao bu hattı kurmaya çalışıyorlarKerem nene pardon grenwood sağ kanatmış ben sol kanat sanıyordum...
Kulüp yönetiminde, transfer de beceriksizlik, iş bilmezlik ahlaksızlık falan değildir. Bu adamlar şampiyon olurken yan yollara mı sapmışlar? Şike mi yapmışlar? Para mı çalmışlar? Burada sırf sevmediğiniz için ahlaksız, hırsız benzetmesi vb. gibi her şeyi deme hakkını kendiniz de neye göre buluyorsunuz? Yav tamam sevmeyin etmeyin de bazı şeylerin de bir sınırı olmalı. Onun dışında o mesajda bile yönetimin beceriksizliği baki diyerek beceriksiz derken adamlara yine hemen iftira. Tamam en büyük GS'li sizsiniz. Sövün, istediğiniz hakaretleri, benzetmeleri yapın.Ahlaktan neyi kastediyorsun bilmiyorum rtas ama hazirlik macina bile bileti 4K yapmak bir ahlak noksanligidir al sana ornek milleti sağılacak inek yerine koymaktır, al ikinci örnek her yaz, kış ayni seyi yapip farkli yalanlar sıkmak yine bir ahlak noksanligidir. Hemen çalma cırpma anliyorsun sanirim. Dünya ustundeki tek ahlaksizlik o degil.

Sag kanat forvetBu greenwood un mevkisi ne?
2 saat önce gs muhabiri haberi tüm galatasaray muhabirleri yasaklansın ya bu kadar kendi mesleklerinden bi haber insan topluluğu azdır
Italya lig8nfe bidon olup burda harikalar yaratan bi adam vardi ona disiplinsiz cart curt diyolardiLeao fb'ye giderse diye aglamam acikcasi. Zaten bize istemiyorum. Ligde son sezondaki ve Dunya Kupasi'ndaki halini goren de benim gibi dusunur.
Eli belinde gezen, savunmaya yardimi sifir bir adam. Top kendisine gelecek de milleti ipe dizecek falan.
Yanlış düşünce... tam tersi daha iyi sığır pres yapmamız lazım... geçen sene o presi yapamadık da zorlandık...Şu sığır press saçmalığından acilen kurtulmamız lazım taraftarın da içine işlemiş her gelen adamdan başı kesik tavuk gibi koşmasını istiyorlar. Yıl olmuş 2026 sığır press ne yav
Evet biri daha gitti
Valla melo disiplinlsiz, çok fazla saygılı olmayan biriydi ama ondaki yürek kimsede yoktur...Italya lig8nfe bidon olup burda harikalar yaratan bi adam vardi ona disiplinsiz cart curt diyolardi
Ben yavaştan man city saflarına geçiyorum.Yanlış düşünce... tam tersi daha iyi sığır pres yapmamız lazım... geçen sene o presi yapamadık da zorlandık...
Adama okuma ogren diyorsun kendinde okumuyor musun ne? Sana örnek bile vermisim degilmi. Ayrica , olayin sevgi ile ne alakasi var? Iftira ile yada çöpten bir hazirlik macina kombine sahibine %50 indirimle 4K normalde 8K ya bilet satiyor adam en ust kalite olmasi vs bir seyi degistirmez inek gibi sağmaktir taraftari bu.Kulüp yönetiminde, transfer de beceriksizlik, iş bilmezlik ahlaksızlık falan değildir. Bu adamlar şampiyon olurken yan yollara mı sapmışlar? Şike mi yapmışlar? Para mı çalmışlar? Burada sırf sevmediğiniz için ahlaksız, hırsız benzetmesi vb. gibi her şeyi deme hakkını kendiniz de neye göre buluyorsunuz? Yav tamam sevmeyin etmeyin de bazı şeylerin de bir sınırı olmalı. Onun dışında o mesajda bile yönetimin beceriksizliği baki diyerek beceriksiz derken adamlara yine hemen iftira. Tamam en büyük GS'li sizsiniz. Sövün, istediğiniz hakaretleri, benzetmeleri yapın.