Transfer Nöbeti #7

:asd: Burhan’a bak kolpayı sıkarken sesi bile titremiyor tam prof. yanındaki de fena değil ama biraz amatör kalmış üstad karşısında

Bu greenwood un mevkisi ne?

Musiala haberi büyük yalandı ya birisi Burhan'ı iyi kandırmış. Adamın yıllık maaşı 20 milyon euro'dur. Bayern'de vermez zaten bir de 1 yıl kiralık için sırf 20+ bir oyuncuya verir mi bizimkiler yani nereden baksan olmayacağı net.
Musiala ile BCT'nin direkt ilişkili olduğunu sanmıyorum. BeIN bile son dakika girdi haberi. TRT vs. Olay sadece Burhan'lık olsaydı bunlar niye girsinler.. Belli ki girişim ya da niyet var..

Bebeleri ve mutlak ayrılacakları çıkınca 15 kişi antrenman yapıyor takım. Hocamız o müthiş futbol zekasıyla 3.5 senede geniş kadronun önemini kavrayabildi sonunda ama bu sefer de beceriksiz yönetime takıldı. Şu takıma kimsenin gitmediği senaryoda en az 5 transfer lazım. Bunların en az üçü üst seviye olmak zorunda ve bizim başımızda otelci ile simitçi var. Allah yardımcımız olsun.
Hayatinda hic basarisi olmayan bi Adam Belkide Turkiye superlig tarihine gecek bi adamin futbol zekasiyla dalga gecmeye calisiyo.Hadi bizde diyelim futbolcular sayesinde sampiyon oldu.Yaw bu adam Basaksehir gibi takimi sampiyon yapti, sonra Akhisar gibi bi takimda Turkiye kupasini kazandi.Bu sene bizimle Avrupada basarili oldu .Bazi seyleri abartmakta ustumuze yok

10 no transferi Julian Brandt'a doğru gidiyor gibi hala bir takımla anlaşmış değil bu yönetim için kolay bir hedef görülüyordur ama taraftarın beklentisi çok daha büyük bir isim

Ama mehmet özcan sormus nantes 40m cevabi vermis. Nasil olur bu?

Emegha’yı kiralık bırakacaklarmış. Sakatlk durumunu bilmiyorum da zorda kalınırsa girilir

Hayatinda hic basarisi olmayan bi Adam Belkide Turkiye superlig tarihine gecek bi adamin futbol zekasiyla dalga gecmeye calisiyo.Hadi bizde diyelim futbolcular sayesinde sampiyon oldu.Yaw bu adam Basaksehir gibi takimi sampiyon yapti, sonra Akhisar gibi bi takimda Turkiye kupasini kazandi.Bu sene bizimle Avrupada basarili oldu .Bazi seyleri abartmakta ustumuze yok

bulduğu inanılmaz fikir de şu her mevkiye 2 tane çok iyi oyuncu almalıymışız vay be abi helal.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen bazı oyuncuların son durumu:

Bernardo: Real Madrid Bedelsiz

| Manzambi: Aston Villa | 70M €

Saibari: Bayern Münih | 50M €

João Gomes: Aston Villa | 40M €

Duran: Benfica | Kiralık

Foden: Sözleşme yeniledi

Ponomarenko: Sözleşme yeniledi

Abline: Monaco | 25M+bonus €

Fener leaoyu alamaz Leao cl olmadan gitmez oraya tecavüzcü ile karıştırmayın

Herifler Gs markasi altinda yalanlar sıkarak para kazaniyorlar bunada meslekleri deniyor ah ulan ne şans be

2 Agustos ve 8 Agustostaki Rennes Villarreal maclarindan gelecek farkli hayirli maglubiyetler sonrasi transferde gaza basariz diye dusunuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt