Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.961
- 10.217
- 2.168
Nedimim karı da ister misin180 milyon euro sesko + mason mount'a olur bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedimim karı da ister misin180 milyon euro sesko + mason mount'a olur bu iş
O derece diyorsunÇok gerginim sanki santraforları bile bizden iyiymiş gibi geliyor
Cenker sizdirmistir kesin
4 sene arka arkaya böyle şampiyon olduk yanlızO riske girmeyelim bu riske girmeyelim sezon boyu 13-14 kişiyle 50 maç oynarız artık Dursun papinin en sevdiği taraftar profili
Hangi riske girersin mesela Kemalcim ?Leao riskine girmezdim açıkçası
adamlar kuralları yasaları bi taraflarına mı takıyolar sence yav tr de zaten dokunulmazlar , uefa da max 10 milyon cezayı yapıştırıp geçer rüşvetine bakar seneye yine aynısı devam ederKoysa nolur onları yerine koymak zorundalar ki bildiğim bonservis için veremiyorlar. Maasta verebiliyorlar
Güle güle Osimhen
musiala özelinde bence bizimkiler sane gibi zaha gibi bir anda açıklayacaklarıdı transferi ve alman basınından gelen tepkiler ona göre olacaktı erken sızınca alman basını köpürdü haliyle her yerden yalanlandı transfer. almanlar bizim ligi çok aşağıda görüyor bayağı hatta ırkçılık seviyesinde bir aşağılama var sane'ye bile neler neler yaptılar.Şu isim sızdı transfer yattı kolpası bi bizde var sanırım
Adamlar davulla zurnayla haftalardır sindire sindire trossard,greenwood, Leao çekti
Musiala riskine girerim ben adaş... gözüm kapalı hem de nasıl girerse girsin.Hangi riske girersin mesela Kemalcim ?
Ebesini dami artik leaoyu da mi aliyorlar yeter ulan ffp falan yok mu kodumun soysuzlari
Dostum başka beğendiğin çöp var mı onları da alalım luke shaw falan180 milyon euro sesko + mason mount'a olur bu iş
Mason zaten bizde değil mi? Bu arada sesko da bizde...180 milyon euro sesko + mason mount'a olur bu iş
Şu isim sızdı transfer yattı kolpası bi bizde var sanırım
Adamlar davulla zurnayla haftalardır sindire sindire trossard,greenwood, Leao çekti