Transfer Nöbeti #7

ben ümidi kestim bu yönetimden pek yoktu gerçi maximum boey,icardi ve noa lang'ı satın alma opsiyonlu geri getirirler ancak bu saatten sonra

Şampiyon olduğumuzun ertesi günü dursun da okan da dehlenmeliydi. Erden timurun ve osimhenin ekmeğini yediler ve bitti. Avel gibi kaldılar ortada şu an.
okan kovulmaz ama sert kararlar alınması gerekiyordu kadro ve oynucu özeli bazında ,
bayern bayern diye laf salatası yapıyolar bayern dortmundun kaybetmesinden sonra şamipyon olunca 15 dk sonra ceo oliver kahn , sportif direktör salihamidzici kovmuştu akabinde böyle şampiyonluk olmaz deyip bizim ki de çok farklı değil son 6 maçın sadece 3 ünü anca kazanarak şampiyon olan şlden elendikten sonra tamamiyle miadını doldurmuş bir kadro vardı.

Kvaranın durumunu sormuşuz, Psg’den iyilik sağlık cevabını almışız.

vay arkadaş lucumiyi de kaptıracağız adamlar bu kadar fiyat düşmüşken onu da kaptırın comoya her gün ismimizin geçtiği birinin başka bir yere gittiği haberleri ile geçiyor yeter ya

Dursun dost yerine düşman biriktirmiş bol bol kulübe yardım edende yok, yok mu şöyle 100 milyon sokacak babayiğit yav.

yok gençler tercih etmiyormuş da fahiş maaş kulüp çıkarları bilmem ne

erden timur bir sezon önce ligde kepaze olmuş avrupa oynamayan takıma nasıl getirdi lan o zaman o kadar topçuyu

erden timuru medya karşısında alenen tehdit ettiklerinde bu yönetici kadrosundan hangisi destek çıktı
anca içi bomboş savcılığa verdik dava açtık zart zurt metni paylaşmaktan başka bir halta yaramazsınız siz

gidin voleybol sahası yapın buz hokeyi takımı kurun inşaatlarda uyuyun

isterse 10 sene daha şampiyon olsun bunlar yaka paça kulüpten dehlendiği gün davul zurna çağıracağım

hepsini toplasak erden timurun tırnağı etmez

Samiyen bile şikecilerin transfer haberini veriyor yazıklar olsun yönetim kuruttun ortalığı

Elimizde sadece Burhan’ın keli kellesi kaldı

Geri
Üst Alt