Transfer Nöbeti #7

Artık tahammül haddi müntehâsına vasıl olmuştur! Dört sene mütevâtir cihanın zirvesine çıkıp şampiyonluk tacını başımıza koymuş iken, hâlâ transfer hususunda bir adım atılmaması akıl ve tedbire mugayirdir. Yarın cenk-i lig ibtidâ edecektir. Beşinci defa mütevâli şampiyonluğa nâil olup emsali görülmemiş bir rekor ihdâs etmek ve ismimizi tarih sahifelerine altın harflerle nakşetmek elzemdir. Bu gaflet ve tehir daha ziyade devam etmemelidir.

Limitten ceza yememe ihtimalleri cok düşük Uefa'dan, hazır yemişken bari kadromuzu kuralım diye düsünüyorlar bence

Arada Fut draft videosu izlemek gibi bir sapkınlığım var. Bu ingiliz oğlana da abone olmuşum. Forma tercihiyle aboneliğimin hakkını vermiş oldu.

Bravo
IMG_2235.webp

Italya lig8nfe bidon olup burda harikalar yaratan bi adam vardi ona disiplinsiz cart curt diyolardi
Evet sirf bu hayal gercek olsun diye 50m Euro vermeliyiz.

Melo'yu 3.75m Euro'ya almistik, arti kira parasiyla 7m Euro falan oluyor. Bugunun parasina vursak maksimum 15m Euro olur.

Son düzenleme:
Biz niye her seferinde feneri baz alıyoruz ki bizim rakibimiz yine kendimiziz eğer bizi bitirecekse kibir bitirecek geçen seneki futboldan kim keyif aldı sayılı maç söylenir 10 numarasız saçma sapan bir şey denedik açıkçası kumar oynadık talih kuşu vurdu şampiyon olduk günün sonunda başarılı olmak hataları yok saymak olmamalı

Yine aynı hatalar yine aynı süreçler haziran başından beri gidişatın yanlışlığı belli gidip saçma sapan yine yıldız alabilirsin ama önce kadronu düzelt öyle fırsat kovala sen altında pantolon yok üstüne şık bir ceket bakıyorsun önce pantolon al sonrasında yıl sonu indirimden ceketi alırsın

Gül gibi topçuyu gidiyolar şikecilere kaptırıyolar bunların yatacak yeri yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünya kupasının en sağlam stoper hattı olan sanchez lucumi fırsatı varken, 20 milyon civarına bitebilecek işi lemina ile uzatıp yok ettik. Lucumi alınmalı idi, kaçan balık büyük olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum gerçekten içler acısı bir hal almaya başladı.

2-3 isim var belli ki ve oturup bu futbolcuları takımları yollamaya karar verirse hamle yaparız diye bekliyorlar, tek planları bu.

Leao konusu bence 1-2 günde bitecek bir konu değil, oyuncu biraz kafadan kırık öyle hemen teklif kabul etmez ağustos ortasından sonra karar vereceğini düşünüyorum Greenwood gibi değil talipleri çıkar sapık değil sonuçta

Fenerde yönetici olmak isteyen para koyuyor, nakit sıkıntı olmuyor. Bizde tek aday olan adam 1 tane paralı adam almıyor yönetime. Hepsi Galatasaray ismi üzerinden prim yapıp zengin oluyor ama maddi katkıları 0. Erden timur sonrası koca çöplük.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şampiyonluktan sonra daha iyi olacaz diyordum her seferinde daha kötüye gidiyoruz ne bir iletişim var ne bir aksiyon.

Evet sirf bu hayal gercek olsun diye 50m Euro vermeliyiz.

Melo'yu 3.75m Euro'ya almistik, artik kira parasiyla 7m Euro falan oluyor. Bugunun parasina vursak maksimum 15m Euro olur.
Yaw onuda gectim Adamlar Osiyide toocu degil zart xuet muhabbeti yapiyodu mantik basit senin ligin trassh lig Italyada us yapmayan adam senin ligini donunda sallar Osimen gibi Sneijder gibi varsayim degil bunlar daha nasil ornekler vereyim sana reis .

Lise hegemonyası bitmeden bu kulübe paralı adam kolay kolay gelmez lisede hiçbir zaman etkisini kaybetmez o yüzden imkansız gibi bir şey. Eğer olurda günün birinde kulüp satılırsa o zaman görürüz paralı başkan

Yaw onuda gectim Adamlar Osiyide toocu degil zart xuet muhabbeti yapiyodu mantik basit senin ligin trassh lig Italyada us yapmayan adam senin ligini donunda sallar Osimen gibi Sneijder gibi varsayim degil bunlar daha nasil ornekler vereyim sana reis .
Osi’ye topçu değil muhabbeti yapan kim

Sallayıp durma ya

Geri
Üst Alt