- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.638
- 3.073
Ne olur alamasınlarFener Atasay’ın sahibini yolladı İtalya’ya ama bonservis teklifleri 35 bandında
Leao’yu da ikna edecekler daha, bu rakamlara zor.
50 bons 10 maaşa çıkarlarsa alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olur alamasınlarFener Atasay’ın sahibini yolladı İtalya’ya ama bonservis teklifleri 35 bandında
Leao’yu da ikna edecekler daha, bu rakamlara zor.
50 bons 10 maaşa çıkarlarsa alırlar.
Bunu cok kez yazdım ama linc edildim hocamLemina ve Torri'yi yedek yapacak oyuncular lazımdı.
10+4de hadi biri kaldı tamam da 2si beraber aşırı saçma.Lemina ve Torri'yi yedek yapacak oyuncular lazımdı.
Yangın başladı bu saatten sonra 50 de verirler cumartesi en yakın transfer olurCan uzuna 50 vereceksek samp olmayalım abi
cünkü o adam ne 10 numara ne forvet hic bisey olmaz ondan
İşin acı tarafı iseDursun Özbeğin Singo transferinden sonra bonservisli transferlere soğuk baktığı öğrenildi haberi bünyeye iyi gelirdi şuan
Transfer yapilmaz "Transferler neredeeeeee" deniryangından mal kaçırır gibi ukcuuku aldılar... müthiş kaçırmayın.. parayı abuk subuk oyunclara her sene saçıyorsunuz.. futbolcudan anlamıyorsunuz.. genç falan almayın.. 4 boş kalsın..
Can uzun yerine başka birine 50 sıkalım valla o heriften bişey olmazYangın başladı bu saatten sonra 50 de verirler cumartesi en yakın transfer olur
Ali Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.Ne olur alamasınlar![]()
Bunu ben de yazdım mayıs ayında, hatta şampiyon olduğumuzda bunun gerçekleşeceğini de düşünüyordum. Gelinen nokta ise komedi.Lemina ve Torri'yi yedek yapacak oyuncular lazımdı.
Yönetim çok istiyordu başkasına kese açmazlar kiralık + opsiyon ama gidip Can’a sıkacaklar gibi hissediyorumCan uzun yerine başka birine 50 sıkalım valla o heriften bişey olmaz
Bu yaştan sonra feneri tutturacaklarAli Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.