Transfer Nöbeti #7

Osimhen çıksa ilk 5e girmeyiz, ama hava desen tavan yönetimde. Osimhen 2 ay sakatlandı maç alamazsın maç. Neyin havası bu?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun su anda hala birilerine 2m kiralik teklifi yapiyordur.

Dursun Özbeğin Singo transferinden sonra bonservisli transferlere soğuk baktığı öğrenildi haberi bünyeye iyi gelirdi şuan
İşin acı tarafı ise

Can uzun'un bizim için öncelikli olan bölgelerin en sonunda gelmesi

Yani 10 numara, orta saha, kanat, stoper, ve forvet ihtiyacımız varken biz gidip ilk başta parayı can'a basıp diğer tarafları ucuza kapatmaya çalışacağız

Çok sıkıldım ben bu yönetimden

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hala düşünüyorum hoca nasıl savunmada çok opsiyonumuz var cümlesini kurdu

bunu söylemek için matematik bilmemek gerek

yangından mal kaçırır gibi ukcuuku aldılar... müthiş kaçırmayın.. parayı abuk subuk oyunclara her sene saçıyorsunuz.. futbolcudan anlamıyorsunuz.. genç falan almayın.. 4 boş kalsın..
Transfer yapilmaz "Transferler neredeeeeee" denir

Transfer yapilir "Yangindan mal kacirir gibi aldilar" denir.

Bu ne simdi?

Ne olur alamasınlar 🥺
Ali Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.

Bizim neredeyse bu bedelleri geçen sene Uğurcan ve Singo için harcadığımızı da unutmayalım.

Geçen sene doğru hamleler yapılsa o kırılma gerçekleşebilirdi.

Ali Koç’un yıllardır yapmadığını yapıp nokta adamlar alıyorlar, yönetim kadroları ciddi iyi ve 10-20 milyar dolarlık hacimleri var total servetlerinin, bir şekilde bu parayı kulübe sokarlarsa daha çok adam alırlar böyle.
Bu yaştan sonra feneri tutturacaklar

Geri
Üst Alt