Transfer Nöbeti #7

Günay ve Kaan giderse tek gurbetçi İlkay kalacak sanırım 3 kontenjan için

Adamların yönetim kuruluna bak , alayı para babası anasını satıym

+ hamdi ulukaya ve murat ülker de var listede olmayan

İsimTürkiye'deki Tahmini Konumu
Feridun Geçgelİlk 5 iş insanı arasında
Cihan Kamerİlk 30 arasında
Aziz Yıldırımİlk 50 arasında olabileceği düşünülüyor ancak doğrulanmış veri yok.
Mehmet Selim Kosifİlk 80 arasında
Barış Göktürkİlk 100 arasında
Nihat Özbağıİlk 200 arasında
Yusuf Buğra Tanıkİlk 300 arasında
Özgür Pekerİlk 300 arasında
Mustafa Çağlarİlk 400 arasında
Mehmet Aydınİlk 500 arasında
Batuhan Özdemirİlk 500 arasında
Tanju Kayaİlk 500 arasında
Fatih Öztürkİlk 500 arasında
Bizimkiler de Galatasaray lisesi mezunu yüksek okulları en iyi okullarda okumuşlar ama para kazanamamışlar...

İlkay bu sene oynasa da zirvede bıraksa şu futbolu. Teknik ekipte başlasın hemen işe... fatih ile birlikte gurbo oyunculardan sorumlu olsa...

4 altyapı Jankat Yunus Ada 3. Kaleci
4 Türkiye yetişme Barış Abdülkerim Uğurcan Eren
14 yabancı
Geriye 3 oyuncu kalıyor İlkay Kaan Kazımcan şuan

Günay giderse durum bu oluyor

Bu gün günlerden transfer toplantısı

Twinning Locked In GIF

Bayernden topçu alınmaz posasını çıkarıorlar

Bizimkiler de Galatasaray lisesi mezunu yüksek okulları en iyi okullarda okumuşlar ama para kazanamamışlar...
Para kazanıyorlardır belki de Galatasarayın sahibi olarak kendilerini gördükleri icin daha cok bir fayda kaynagı olarak goruyorlar, karsılıksız birsey verme gibi bir durumları hic yok. Zaten mevcut baskanımızın verdigi paraya karsılık kulube icra takibi yaptırdıgı bir mevzu vardı.
Kafa biraz taraftar kaynagı saglasın biz üstün aklımızla yönetelim seklinde. Ama işte üstün akıldan cıkan da Dursun Özbek mesela.

14 yabancı

Kaan kalacak gibi gözüküyor hocanın açıklamalarına göre. Günay giderse kalan 3.kontenjan Can Uzun olabilir. Altyapı kontenjanında boş kalan 4.isim ise bizden çıkışlı olup sonra ifb yaptığından dolayı Yusuf Akçiçek olabilir. Sayılır mı bilmiyorum ama.

Biraz mantikli gözle bakmaya calistim ve beyin firtinasi yaptim. Musiala transferinin su nedenlerden dolayi pek de gerceksiz olmadigini anladim.

-Boey transferinden Bayern tarafindan alacaklarimiz olabilir (Hazirlik maci konusuluyordu, +5 milyon mevzusu, belki de ödeme planlari)
- Bayern Saibari yi aldi ve Agustos ortasinda kadar Musiala'dan faydalanamayacak
- Form tutmasi daha da uzun süreblir
- Takimda en fazla maas alan ikinci isim
- Form tutmasi icin yollanmasi
- belki de oyuncunun form düsüklügü öncesi satilmasinin son sansi olarak görüyorlar

Olm senin hiç sorgulama bilincin yok mu ya

Mesut’a özel kural falan çıkarılmadı, FT dönemi yerli olma kriteri neyse hala o, 2010da MT seçen adamı 2015te alınan kararla yabancı yapamazsın, kazanılmış haktır o çünkü.
Benim olayla ilgili bir yorumum yok. Adamlar bunu istiyor. Zaten adam yazmış orda olayi. Vedat murici Türk yapmak istemelerine sasirdim.

Bayern'den kiralayacağımız tek isim Musiala olmayabilir bence. Singo satılırsa yerine free Boey çekip gelen para Can Uzun için kullanılabilir. Hatta sol kanat için yine free Bryan Zaragoza kiralanabilir. Feridun abinin seks hikayesi gibi oldu ama kulağa mantıklı geliyor.

14 yabancı

Ada'nın A listede yazılmasına gerek yok. B listeye yazılıp 1 yer açılabilir. Aynı şey potansiyel üçüncü kalecilerimiz için de geçerli.

Geri
Üst Alt