Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.200
- 8.207
- 1.233
Günay ve Kaan giderse tek gurbetçi İlkay kalacak sanırım 3 kontenjan için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşlermiş enverle feridunEnver Geçgel diye bir otobüs firması var, bu Feridun Geçgel'in mi acaba?
Geçgel diye bir ismi bir otobüs firmasına koymak oldukça enteresan da.
Bizimkiler de Galatasaray lisesi mezunu yüksek okulları en iyi okullarda okumuşlar ama para kazanamamışlar...Adamların yönetim kuruluna bak , alayı para babası anasını satıym
+ hamdi ulukaya ve murat ülker de var listede olmayan
İsim Türkiye'deki Tahmini Konumu Feridun Geçgel İlk 5 iş insanı arasında Cihan Kamer İlk 30 arasında Aziz Yıldırım İlk 50 arasında olabileceği düşünülüyor ancak doğrulanmış veri yok. Mehmet Selim Kosif İlk 80 arasında Barış Göktürk İlk 100 arasında Nihat Özbağı İlk 200 arasında Yusuf Buğra Tanık İlk 300 arasında Özgür Peker İlk 300 arasında Mustafa Çağlar İlk 400 arasında Mehmet Aydın İlk 500 arasında Batuhan Özdemir İlk 500 arasında Tanju Kaya İlk 500 arasında Fatih Öztürk İlk 500 arasında
Kalıyorsa Can Armando’da gurbetçi sayılır sanırım bir de Eyüp Aydın varGünay ve Kaan giderse tek gurbetçi İlkay kalacak sanırım 3 kontenjan için
İlkay bu sene oynasa da zirvede bıraksa şu futbolu. Teknik ekipte başlasın hemen işe... fatih ile birlikte gurbo oyunculardan sorumlu olsa...Günay ve Kaan giderse tek gurbetçi İlkay kalacak sanırım 3 kontenjan için
İlkay gelecek sezon Guardiola hangi takımla anlaşırsa yardımcısı olacak.İlkay bu sene oynasa da zirvede bıraksa şu futbolu. Teknik ekipte başlasın hemen işe... fatih ile birlikte gurbo oyunculardan sorumlu olsa...
Onların kalma ihtimali yok o yüzden saymıyorum Eyüp satılır Can kiralanırKalıyorsa Can Armando’da gurbetçi sayılır sanırım bir de Eyüp Aydın var
en son geldiğinde sıçıp sıvadığı için debikle gönderildi değil miYok Rdas Kahn'in iki yildir Bayern'de bir görevi yok.
Para kazanıyorlardır belki de Galatasarayın sahibi olarak kendilerini gördükleri icin daha cok bir fayda kaynagı olarak goruyorlar, karsılıksız birsey verme gibi bir durumları hic yok. Zaten mevcut baskanımızın verdigi paraya karsılık kulube icra takibi yaptırdıgı bir mevzu vardı.Bizimkiler de Galatasaray lisesi mezunu yüksek okulları en iyi okullarda okumuşlar ama para kazanamamışlar...
Kaan kalacak gibi gözüküyor hocanın açıklamalarına göre. Günay giderse kalan 3.kontenjan Can Uzun olabilir. Altyapı kontenjanında boş kalan 4.isim ise bizden çıkışlı olup sonra ifb yaptığından dolayı Yusuf Akçiçek olabilir. Sayılır mı bilmiyorum ama.4 altyapı Jankat Yunus Ada 3. Kaleci
4 Türkiye yetişme Barış Abdülkerim Uğurcan Eren
14 yabancı
Geriye 3 oyuncu kalıyor İlkay Kaan Kazımcan şuan
Günay giderse durum bu oluyor
Benim olayla ilgili bir yorumum yok. Adamlar bunu istiyor. Zaten adam yazmış orda olayi. Vedat murici Türk yapmak istemelerine sasirdim.Olm senin hiç sorgulama bilincin yok mu ya
Mesut’a özel kural falan çıkarılmadı, FT dönemi yerli olma kriteri neyse hala o, 2010da MT seçen adamı 2015te alınan kararla yabancı yapamazsın, kazanılmış haktır o çünkü.
Ada'nın A listede yazılmasına gerek yok. B listeye yazılıp 1 yer açılabilir. Aynı şey potansiyel üçüncü kalecilerimiz için de geçerli.4 altyapı Jankat Yunus Ada 3. Kaleci
4 Türkiye yetişme Barış Abdülkerim Uğurcan Eren
14 yabancı
Geriye 3 oyuncu kalıyor İlkay Kaan Kazımcan şuan
Günay giderse durum bu oluyor