- 16 Haziran 2010
- 204.022
- 156.083
- 6.838
Rafael Leao'nun önceliği, Avrupa'nın en üst seviyesinde mücadele etmek. Şuan için Türkiye Ligi'nde oynama fikrine sıcak bakmıyor ama Ağustos sonu bu durum değişebilir. (La Gazzetta dello Sport)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“12 kişi mi oynayacağız?” diyen bir teknik direktör icin oldukca iddiali hedefler bunlarOkan Buruk: "İki tane güçlü 11 kurabilmem lazım tüm kulvarlarda ilerleyebilmemiz için!" (beIN)
Yönetime mesaj çakıyor tabi anlayana..
Kelle koltukta geziyoruz Kemalim aman dikkat et sukerlerOnurum bu takıma false inverted deep laying cocksuker gerekmez mı sence
Yazarken çok gerildim daha fazla yazamadım ağabeyStoper de yok onu unutmuşsun.
Kendini geliştirmesi pozitif“12 kişi mi oynayacağız?” diyen bir teknik direktör icin oldukca iddiali hedefler bunlar
ne zaman cikiyon yolaRafael Leao'nun önceliği, Avrupa'nın en üst seviyesinde mücadele etmek. Şuan için Türkiye Ligi'nde oynama fikrine sıcak bakmıyor ama Ağustos sonu bu durum değişebilir. (La Gazzetta dello Sport)
Yarın inşallahne zaman cikiyon yola
Şaka kaka olduGelip gelmemesine gerek yok bazi islerim var bitince tamamen gideceğim doğrudur forumu takip ederim yazmam sadece

38'lik Mertens'i 52 maç oynattıktan sonra gelen aydınlanma.“12 kişi mi oynayacağız?” diyen bir teknik direktör icin oldukca iddiali hedefler bunlar
Rafael Leao, Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Galatasaray'ı ayrı tutuyor. Leao, Milan ile anlaşma sağlanırsa Galatasaray ile görüşmeye açık.Rafael Leao'nun önceliği, Avrupa'nın en üst seviyesinde mücadele etmek. Şuan için Türkiye Ligi'nde oynama fikrine sıcak bakmıyor ama Ağustos sonu bu durum değişebilir. (La Gazzetta dello Sport)
Bayern ile de anlaşıldı yazdı, hafta içi tamamlanacak dedi. Birisi kandırmış gibi. GS yalanlamışken dış basında yalanlanmış ve görüşme bile yok denirken bu haberin doğru olmadığı çok net bence."Musiala ile anlasti yazdim, bayern ile degil arkadaslar...kelle.yerinde yani arkadaslar"
#PROBABLY
Haftaya kampta dedi 2 3 kere. Kıvırma ihtimali yok"Musiala ile anlasti yazdim, bayern ile degil arkadaslar...kelle.yerinde yani arkadaslar"
#PROBABLY
İstiyorum ya hayal de mi kurmayalım
6 ay oynasa kafi. Ki oyuncu yabancı sayılmayacak. Maasi büyük sıkıntıBakin bir mucize oldu bu herif geldi diyelim videolarda taraftari orgazm eden adam olmadigini gorunce sok olmayin diye yaziyorum.. Agir sakatlik gecirdi donusu cidden berbat oldu hem SL hem WC en az 7-8 tane 90 dksini izlemis biri olarak belirteyim..
Musiala gibi bir topcu zaten bu hale dusmese bizle dalgasina bile adi ayni cumlede gecmezdi.. Bir ameliyattan bahsediyorlar belki de WC ayagina bu isi erteledi ondan formu kotuydu.. Birkac aya toparlayabilir de ..