Transfer Nöbeti #7

Rafael Leao'nun önceliği, Avrupa'nın en üst seviyesinde mücadele etmek. Şuan için Türkiye Ligi'nde oynama fikrine sıcak bakmıyor ama Ağustos sonu bu durum değişebilir. (La Gazzetta dello Sport)

1785141531269.webp

dün geceki 1 saatin şuan verdiği rahatsızlık

Rafael Leao'nun önceliği, Avrupa'nın en üst seviyesinde mücadele etmek. Şuan için Türkiye Ligi'nde oynama fikrine sıcak bakmıyor ama Ağustos sonu bu durum değişebilir. (La Gazzetta dello Sport)
Rafael Leao, Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Galatasaray'ı ayrı tutuyor. Leao, Milan ile anlaşma sağlanırsa Galatasaray ile görüşmeye açık.

(La Gazzetta dello Sport)

"Musiala ile anlasti yazdim, bayern ile degil arkadaslar...kelle.yerinde yani arkadaslar"

#PROBABLY
Bayern ile de anlaşıldı yazdı, hafta içi tamamlanacak dedi. Birisi kandırmış gibi. GS yalanlamışken dış basında yalanlanmış ve görüşme bile yok denirken bu haberin doğru olmadığı çok net bence.

Bu cityli kazmayı isteyen ne kader çok gscli var. Adamın videoları full sabri sarıoğlı

İstiyorum ya hayal de mi kurmayalım

Bakin bir mucize oldu bu herif geldi diyelim videolarda taraftari orgazm eden adam olmadigini gorunce sok olmayin diye yaziyorum.. Agir sakatlik gecirdi donusu cidden berbat oldu hem SL hem WC en az 7-8 tane 90 dksini izlemis biri olarak belirteyim.. Dunya kupasi konusuna da defalarca yazdim Alman Milli takiminin en zayif halkasiydi..
Musiala gibi bir topcu zaten bu hale dusmese bizle dalgasina bile adi ayni cumlede gecmezdi.. Bir ameliyattan bahsediyorlar belki de WC ayagina bu isi erteledi ondan formu kotuydu.. Birkac aya toparlayabilir de ..

Leao net bize gelecek bence yolun sonu oraya evriliyor muhtemelen Leao bonservis veya zorunlu olursa musiala kiralık düşünülüyor

Bakin bir mucize oldu bu herif geldi diyelim videolarda taraftari orgazm eden adam olmadigini gorunce sok olmayin diye yaziyorum.. Agir sakatlik gecirdi donusu cidden berbat oldu hem SL hem WC en az 7-8 tane 90 dksini izlemis biri olarak belirteyim..
Musiala gibi bir topcu zaten bu hale dusmese bizle dalgasina bile adi ayni cumlede gecmezdi.. Bir ameliyattan bahsediyorlar belki de WC ayagina bu isi erteledi ondan formu kotuydu.. Birkac aya toparlayabilir de ..
6 ay oynasa kafi. Ki oyuncu yabancı sayılmayacak. Maasi büyük sıkıntı

Geri
Üst Alt