Transfer Nöbeti #7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2163.webp

Bizimkilerin anlaştığı musuyala

Bayern 4 0 dan 5 4 çevirdiği maç vardı son haftalarda sanırım o maçı açın berbat mi dönmüş yoksa müthiş yetenekli mi görün

Dostum 1 macla mi karar verelim ?..Psg maclarina bak takimin en kotusu alman milli takimina bak takimin en kotusu..
Bu arada zaten formda bir Musialanin gelmesini umacak kadar da aptal degil kimse ben boklamak icin yazmadim bunlari..Bu herif baska turlu zaten buraya tatile gelir ancak..
Mevcut sartlarda bence Osimhenin gelisi daha zor bir işti Musiala'ya gore

6 ay oynasa kafi. Ki oyuncu yabancı sayılmayacak. Maasi büyük sıkıntı

Kemalim dun de yazdim maas hususunu ..Bu adama opsiyon koyma ihtimalleri 0 ki zaten kendisi de kalici olarak gelmeyi kabul etmez . 1 yil 30-35 milyon odeyecegiz sirf dandik ligde sampiyon olabilmek icin cilgin bir para ..Ben taraftar olarak elbet isterim de sponsor vs ayarlamak sart yoksa akil mantik isi degil

Gelmezse ne olacak sanki yav “ben büyük ölçüde anlaşıldı dedim son anda iptal oldu” diyip işin içinden sıyrılır

Adminim burhan donusu olmayacak bir sekilde yazdi..Haftaya bekliyorum falan..Yani ilgileniliyor veya kuluple anladildi oyuncu bekleniyor vs yazsa yine kivirabilirdi .

Duran konusu cidden bu yüzden iptal olmuş olabilir. Bari onu alsaydık

Ekli dosyayı görüntüle 329566
Kahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt