Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.384
- 10.650
- 1.303
Musiala bombası iş bitti 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste o jhon durani bu adama tercih ettiler sen dusunJhon duran ı da araplar fener falan s etti. Ivanoviç i falan bilmem de mantıksal olarak düşündüğümde durum bu şekilde...
Yok öyle bir gidişatŞikeci köpekler Leaoyu da alacak gidisat onu gösteriyo
Yasida genc
Burhan’a bak azdan az çoktan çok gider.
Şu haberi tutturursa Tier 1 bile olmaz Zaha ve bu haber ile niş duyumcu olur
Bayern 4 0 dan 5 4 çevirdiği maç vardı son haftalarda sanırım o maçı açın berbat mi dönmüş yoksa müthiş yetenekli mi görün
6 ay oynasa kafi. Ki oyuncu yabancı sayılmayacak. Maasi büyük sıkıntı
Öyle olsa yine tamam da iş bitti başlığıyla verdiler haberi, yayında da Münih ile de anlaşıldı, bu hafta kampa katılmasını bekliyoruz dedi.Gelmezse ne olacak sanki yav “ben büyük ölçüde anlaşıldı dedim son anda iptal oldu” diyip işin içinden sıyrılır
bi de bu hafta kampa mı katılacakmış puhahahhahaaÖyle olsa yine tamam da iş bitti başlığıyla verdiler haberi, yayında da Münih ile de anlaşıldı, bu hafta kampa katılmasını bekliyoruz dedi.
Anasını bulduğum yerde
Gelmezse ne olacak sanki yav “ben büyük ölçüde anlaşıldı dedim son anda iptal oldu” diyip işin içinden sıyrılır
Kahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?