- 10 Nisan 2013
- 58.846
- 42.123
- 3.943
Gelmezse eğer Burhan’a yapılacak şeyAdminim burhan donusu olmayacak bir sekilde yazdi..Haftaya bekliyorum falan..Yani ilgileniliyor veya kuluple anladildi oyuncu bekleniyor vs yazsa yine kivirabilirdi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmezse eğer Burhan’a yapılacak şeyAdminim burhan donusu olmayacak bir sekilde yazdi..Haftaya bekliyorum falan..Yani ilgileniliyor veya kuluple anladildi oyuncu bekleniyor vs yazsa yine kivirabilirdi .
İyi kaynak görmüyorum ki yazdıklarını paylaşıyorumKahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?
Burhan direkt kendi mi görüştü yoksa
Siz bu adamların seceresini nasıl tutabiliyorsunuz? Bir tek şu haberi dopru çıktı falan... Ben valla tek haberlerini bilmiyorum kim olduklarını daKahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?
Soyadın...GSyi ve forumu bırakmamam için bana bir sebep söyleyin!?
Şimdi taşlar yerine oturuyor hmmmFatih Demireli yönetimde degil zaten
Dedelerimden utanıyorumSoyadın...
Mantıklı gelmedi bu yazı Benfica’ya şartsız düz kiralık gitti. 30 milyon da isteğe bağlı opsiyonları var. Ya biz istemedik farklı sebeplerden ya da Benfica daha cazip geldi duran’a.
Burhan direkt kendi mi görüştü yoksa
Yaw MehmetMusiala sol kanatta da oynayabiliyor o bakimdan da iyi olur
Bizim muhabirler Duran'ı kapımızda yatıyorken Sierra'nın yaptığı ''Duran Galatasaray'a gitmeyecek, son seçenek konumunda'' haberi es geçilip unutuldu. Konu Kolombiyalı futbolcular olunca Tier 1 kaynak sonuçta.Mantıklı gelmedi bu yazı Benfica’ya şartsız düz kiralık gitti. 30 milyon da isteğe bağlı opsiyonları var. Ya biz istemedik farklı sebeplerden ya da Benfica daha cazip geldi duran’a.