Transfer Nöbeti #7

Kahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?
İyi kaynak görmüyorum ki yazdıklarını paylaşıyorum

GSyi ve forumu bırakmamam için bana bir sebep söyleyin!?

Aksama burhan dan geri vites gelir büyük ihtimal

Kahve kendi yalan haberleri için güzel için güzel hikayeler sallamış. Bu adamın bildiği Asprilla dışında bir şey yok ki onu da ya yabancı basın yada başka bir yerden görüp girdi belliki. Ondan sonra hiç bir haberi doğru çıkmadı. Hala nasıl iyi kaynak olarak görülüyor acaba?
Siz bu adamların seceresini nasıl tutabiliyorsunuz? Bir tek şu haberi dopru çıktı falan... Ben valla tek haberlerini bilmiyorum kim olduklarını da 😀

1785145351756.webp

Mantıklı gelmedi bu yazı Benfica’ya şartsız düz kiralık gitti. 30 milyon da isteğe bağlı opsiyonları var. Ya biz istemedik farklı sebeplerden ya da Benfica daha cazip geldi duran’a.
Bizim muhabirler Duran'ı kapımızda yatıyorken Sierra'nın yaptığı ''Duran Galatasaray'a gitmeyecek, son seçenek konumunda'' haberi es geçilip unutuldu. Konu Kolombiyalı futbolcular olunca Tier 1 kaynak sonuçta.

Dediğin gibi Benfica'ya gittiği şartlara bakılırsa belki de Duran temsilcisinin aksine en başından beri buraya gelmek istememiş olabilir. Neyse, iyi ki gelmedi.

Geri
Üst Alt