Transfer Nöbeti #7

Bu arada Lesley‘i de almadik sayin, mecbur olmadikca oynatilmayacak

Asla 30 milyon gömmek istemezler buna

Gecen senenin sonlarinda kadronun pili bitti ufak capli bir degisim sart diye bas bas bagirdik

3-4 cok ekstra transfer gelmezse bu sene cok kötü gecer, SL‘de 2-3 puan anca toplariz en fazla
Değil 30 milyon 3 milyon veren haindir.

U23 santrfor listemizdeki Espi ayrilmak istiyomus, Serie A'dan teklifler varmis
Lazio 6m kiralama + 15m sartli opsiyon teklif yapmis
Bologna 15m bonservis + 3m bonus teklif yapmis

Levante bu teklifleri reddetmis, cocugun 25m serbest kalma maddesi varmis o bedeli istiyolarmis

bu cocugu sartli zorunlu ile alabiliriz gibi
ikna edebilirsek tabii

Hatırlıyorum İcardi'nin bonservisinin alındığı dönemde bu kadar olmasa da taraftar üzerinde yine bir telaş vardı. Daha İcardi açıklanmamış, Arabistan iddiaları vardı. Zannedersem yine Avusturya'da kampta Erden Timur çıkıp basın toplantısı yaptı, samimi, sohbet havasında her şeyi cevapladı. Hastaydı adam hatta o açıklamaları yaparken.

Çok mu bilinmeyen şeyler söyledi, müjdeler mi verdi, hayır. Ama rahatlatmıştı taraftarı, en azından ne durumdayız anlamıştık.

Şu an muhatap bile yok.
Yoo kimse rahatlamamıştı o günde yalancı obez taraftar adama yalancı diyip arkasından sövüyordu.

Bu ülkede malesef geçmiş olmaz gelecek de olmaz sadece anlık yaşanır.

Adamcilik bize de bulaştı. 3 tane iyi adam gelsin bak yağlı suratını emcukleyeyim demeye nasıl başlıyorlar. Bir bok olmaz bizden

Hatırlıyorum İcardi'nin bonservisinin alındığı dönemde bu kadar olmasa da taraftar üzerinde yine bir telaş vardı. Daha İcardi açıklanmamış, Arabistan iddiaları vardı. Zannedersem yine Avusturya'da kampta Erden Timur çıkıp basın toplantısı yaptı, samimi, sohbet havasında her şeyi cevapladı. Hastaydı adam hatta o açıklamaları yaparken.

Çok mu bilinmeyen şeyler söyledi, müjdeler mi verdi, hayır. Ama rahatlatmıştı taraftarı, en azından ne durumdayız anlamıştık.

Şu an muhatap bile yok.
Günün sonunda o dönem yüzünden kaybettik Erden Timur’u, daha komiği o dönem harcanan total bonservis bedeli

Angelino 1.5 m euro kiralama - yarısını ödemedik.
Icardi 10 m euro
Kerem 3.7 m euro
ŞL sonrası Davinson 9.5 m euro şeklindeydi.

10u Icardiye verilen 24.7 m euro şeklindeydi.

Eleştirilen Zaha ve Ziyech üzerinden hem katkı aldık hem de kolayca elden çıkarabildik gerektiğinde.

Yetmedi 30a Boey sattık ama seçim var diye Dursun para harcatmadı gittik Aurier Köhn falan aldık.

Son 2 senede 230 m euro bonservis harcandı, hala bir ton eksik var diyoruz, kalan yöneticiler de hala Metin Öztürk, Eray Yazgan gibi ne idüğü belirsiz kişiler.

Burhan nerede Burhan??

1785188032538.webp

Bir de yönetimde yeni isimler falan var ha, laf olsun diye dahil edilen adamlar alayı.

Finansal anlamda katma değer yaratan kimse yok. İş yapıyor denilen Kavuk Bey’in tek yaptığı da fahiş bedelle oyuncu almak.

Sportif AŞde 20 kişi falan var, ne işe yarıyorlar belirsiz.

Yoo kimse rahatlamamıştı o günde yalancı obez taraftar adama yalancı diyip arkasından sövüyordu.

Bu ülkede malesef geçmiş olmaz gelecek de olmaz sadece anlık yaşanır.

Adamcilik bize de bulaştı. 3 tane iyi adam gelsin bak yağlı suratını emcukleyeyim demeye nasıl başlıyorlar. Bir bok olmaz bizden
Ben öyle hatırlamıyorum. Herkesi memnun edemezsin zaten de çoğunluk olarak tepkileri azaltan bir basın toplantısı olmuştu. Yol haritasını çizmişti ve neyi amaçladığımızı samimi şekilde anlatmaya çalışmıştı.

Sezon sonu şampiyonuz inancım tam her sezon başı oluşan karamsar hava mevcut kadronun da yeterince iyi olacağını düşünüyorum finalde herşeye rağmen olumlu düşünmek istiyorum

fatih terim büyük bir fırsatı hala tdlik bekleyerek tepti

galatasarayın parası varken bu seçimde aday olmalıydı

öyle milyarder 10 adama da gerek duymadan sadece nakit akışını kefaletle vs yürütecek 2 iş adamı olsa etrafında yeterdi

kulüp sportif ve maddi olarak dibe vurursa yine herhangi bir iş adamına dönmekten başka çare kalmaz

kaç hazırlık maçı daha var? en fazla 2dir heralde.

Torreira da geçen seneden devam edecek gibi duruyor nerde o dominant performans son 1,5 yıldır doğru düzgün yok. Orta saha 3lüsü komple değişmeliydi gittik Ugo aldık ah ah oyuncu da bulamıyoruz premier ligden oyuncu alıyoruz en kötüsünü buluyoruz. Fransa’dan orta sınıf ucuz bir adam alsak ancak o bu şekilde çıkardı ..

Lesley maalesef dümdüz bir oyuncu, Nhaga dan umudum var Lesley den yok. Çok mu aramışlar acaba? Yazık.

Torreira da geçen seneden devam edecek gibi duruyor nerde o dominant performans son 1,5 yıldır doğru düzgün yok. Orta saha 3lüsü komple değişmeliydi gittik Ugo aldık ah ah oyuncu da bulamıyoruz premier ligden oyuncu alıyoruz en kötüsünü buluyoruz. Fransa’dan orta sınıf ucuz bir adam alsak ancak o bu şekilde çıkardı ..
Katılmıyorum

1.5 değil 3 yıldır kötü

Her transfer dönemi karamsarım ama bu kez akli melekelerimi tamamen kaybettim. Sanırım Galatasarayımızın miladı doldu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt