Transfer Nöbeti #7

8 numara pasör
10 no maestro olmalı
Bu iki transferden birini yapmayacaklar bence 10 no gelir 8 gelmez
Bunlarda stopere tecrübeli adam almayacaklar bence alternatif kafasındalar CL'de işimiz çok zor

Transfer gelse hoca 3'lüye dönecek ama dönemiyor şu durumda.

Singo--Sanchez--A.kerim
BAY--XXX--Torreira--XXX
-----------------XXX--------------
-------------XXX--Osi-----------

Sara, Sane, Kaan, Günay vs. kimse kalmayacak transfer sezonu sonunda.

8 numara pasör
10 no maestro olmalı
Bu iki transferden birini yapmayacaklar bence 10 no gelir 8 gelmez
Bunlarda stopere tecrübeli adam almayacaklar bence alternatif kafasındalar CL'de işimiz çok zor
İlkay yaşlıdoğan varken 8 falan almazlar. 2 senedir o bölgeye kabus gibi çoktu herif

Almansaray mi yapacagizzz noluyorr

Sane ___ Musiala ___ Can
__________ OSI

Galatasaray, Jamal Musiala transferinde önemli bir aşama kaydetti. (beIN SPORTS)

Leao fb’nin gündemine girdiğinden beri buradakilerin çoğu tribe girdi.

Leao fırsatını kaçırmamalıyız, fb’ye kaptırmamalıyız diyenler var.

Önceliğimiz olan bir pozisyonda oynamamasını geçtim, 50m Euro bonservis + 10m Euro maaş ile neyin fırsatı? Güldürmeyin. Valla artık şaşırmamalıyım diyorum ama forum hep bir yolunu buluyor.

Onu bunu bırakın da
lemina-kaan-ilkay
üçlüsünün maliyeti senelik 10 milyon euro.
Dalga mı geçiyorsunuz olm siz.

Admirim sen daha biliyorsun ama mesele parayı sokmaksa bu ülkede her türlü kanun delinir bi açığı bulunur.

Aziz Yıldırım kendi açıkladı 2 ay önce cumhurbaşkanıyla aramız çok iyi, zamanında nakit denkleşmedi devlet 10 milyon euro verdi vs diye. mesela o para ne diye geçti acaba kayıtlara
Tesis inşaatı yardımı diye bir şey uydurdular işte onu nakit olarak gönderdi tff hatta. Sonra transfere harcadılar ve başarı hikayeleri oldu.

Bizim aptallar da kredi çeksinler.

Vallahi takımda ciddi bir yılgınlık ve doymuşluk var talibi çıkan varsa 2-3 isim hariç hepsini satıp revizyona gitmek gerekiyor. Başka türlü bu sezonun sonu çok karanlık geçen sene ligde de gördük bu yılgınlığı. Kuş taşa çarptı bir şekilde şampiyon olduk aynı mentalitede bu sene şampiyon olma ihtimalimiz %10 falan maalesef.

Leao fb’nin gündemine girdiğinden beri buradakilerin çoğu tribe girdi.

Leao fırsatını kaçırmamalıyız, fb’ye kaptırmamalıyız diyenler var.

Önceliğimiz olan bir pozisyonda oynamamasını geçtim, 50m Euro bonservis + 10m Euro maaş ile neyin fırsatı? Güldürmeyin. Valla artık şaşırmamalıyım diyorum ama forum hep bir yolunu buluyor.
Bence bizi ilgilendiren bir durum değil bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil öncelikle onlar alırsa bizim eksik bölgelere daha kaliteli oyuncular almamız şart

Fizik güç diye diye takım teknik kapasitede Hindistan Ligi takımlarına döndü.

Evet bence güzel bir kamp dönemi oluyor. Deneme sınavlarına da başarılı olmak için değil eksiklerini tespit etmek için girersin çünkü.

Geçen sene canavar gibi başlamıştık kampa ama sonra baya düşmüştük Alanya maçı vs. Geçen sezonu kurtaran şey bence Liverpool galibiyeti idi. Takım orada bi kendine geldi de neyse konu bu değil.

Önce sabah akşam ağır antrenman ve yükleme yapılıyor yorgunluk normal, bi de milli oyuncular geleli sadece 1 hafta oldu bu da ok kabul edilebilir bi durum.

Ancak çok net bazı eksikler göze çarpıyor ve bunlara müdahale edilecektir diye düşünüyorum.
  • Arda maalesef yedek dahi olamaz. Kesinlikle bi alt ligde falan 2 sene oynaması lazım.
  • Nhaga şu an hiçbir büyük maçta güvenip oynatabileceğimiz bir noktada değil. Eyüp gibi bi takıma gitmeli kiralık. Yerine zımba gibi bi u23 gelmeli.
  • Kaan ve İlkay aynı anda sahada olduğunda Karadelik oluşuyor. Bu takımda bu iki oyuncu da yedeğin yedeği durumunda ama ikisi birden olmamalı. Kaan’dan çıkıp yerine keşke Salih Özcan alınsaydı bin defa yazdık. Neyse yerine bi yerli joker oyuncu alınmalı.
  • Genç oyuncular seviye olarak övüldüğü gibi değil, Berat vs asla Barış’ın yedeği olacak bi durumda da değil. Takımda 5. Veya 6. Kanat oyuncusu olarak kalabilir eğer kalırsa.
  • Bu takım yaz başında söylediğimiz gibi ilk 11’e monte edilecek 3 oyuncuya ihtiyaç duyuyor.
  • Oyun anlayışımızla ilgili de sürekli fantezinizi yazıyorsunuz ama biz geriden 20 pasla çıkan bir takım değiliz. 3 pasla direkt kaleye gitmeye çalışıyoruz, buna göre oyuncular gelmeli.

Sizi biraz güldüreyim mi?

Haziran’da Kvararskhelia’nın şartları sormuşuz :D

Ekli dosyayı görüntüle 329554

Dün şu yukarıdaki alıntıyı girdim diye kahvekonyak bana ve foruma dalmış bir entry’de. Eğer başka biri de bu alıntı hakkında yorum yapmadıysa.

Şimdi öncelikle daha önce de yazı girmiş, girdiği alıntıya baktım. İnsanlar artık gerçek ismini kullanmıyor demiş. Sanki kahvekonyak kullanıcı adıyla bu entryi yazan benim, nickname kullanarak yazdığı bir entry’de insanlar eskiden gerçek adını kullanıyordu falan diyor :D

Bunun dışında nedir bu eleştiriye kapalılık onu da çözemedim. Asprilla’da tutturdun herkes alkışladı seninle Tolga’yı, ama Bernardo Silva’da da patır patır bıraktın. Yarın gene tuttursan gene önceden yazarsan bravo çekilecek, gene ütopik bişey yazarsan gene dalga geçilecek. Kimsin ki sen eleştirilemeyecek ya da dalga geçilemeyecek? Ama kaynağı olan ama kaynağı artık haber alamadığı için sallamaya başlayan birisin kimsenin umrunda değil.

Sanki burda dünya tarihini değiştirecek işler için bir aradayız da işi kişiselleştirip saçma sapan sövme işlerine girmiş. Yazarsan gene takip edicem saçma bir şey yazdığını düşündüğümde de gene makaraya alıcam, senin benim gönlümü eylemek gibi bir zorunluluğun olmadığı gibi, benim de seni eylemek gibi bir zorunluluğum yok.

Sabaha kadar saydırabilirsin. Yazdığın çoğu hakaretin içeriğinde eleştirdiğin adamlardan farkı olmuyor. Bilgisayar başında transfer kovalayan forum okuyan herkes işsiz güçsüz adam kafasıyla salladıkça sallamışsın. Biraz tadını çıkar

IMG_0370.webp

Bu bir kısmı, çok daha uzatmış.

Dün şu yukarıdaki alıntıyı girdim diye kahvekonyak bana ve foruma dalmış bir entry’de. Eğer başka biri de bu alıntı hakkında yorum yapmadıysa.

Şimdi öncelikle daha önce de yazı girmiş, girdiği alıntıya baktım. İnsanlar artık gerçek ismini kullanmıyor demiş. Sanki kahvekonyak kullanıcı adıyla bu entryi yazan benim, nickname kullanarak yazdığı bir entry’de insanlar eskiden gerçek adını kullanıyordu falan diyor :D

Bunun dışında nedir bu eleştiriye kapalılık onu da çözemedim. Asprilla’da tutturdun herkes alkışladı seninle Tolga’yı, ama Bernardo Silva’da da patır patır bıraktın. Yarın gene tuttursan gene önceden yazarsan bravo çekilecek, gene ütopik bişey yazarsan gene dalga geçilecek. Kimsin ki sen eleştirilemeyecek ya da dalga geçilemeyecek? Ama kaynağı olan ama kaynağı artık haber alamadığı için sallamaya başlayan birisin kimsenin umrunda değil.

Sanki burda dünya tarihini değiştirecek işler için bir aradayız da işi kişiselleştirip saçma sapan sövme işlerine girmiş. Yazarsan gene takip edicem saçma bir şey yazdığını düşündüğümde de gene makaraya alıcam, senin benim gönlümü eylemek gibi bir zorunluluğun olmadığı gibi, benim de seni eylemek gibi bir zorunluluğum yok.

Sabaha kadar saydırabilirsin. Yazdığın çoğu hakaretin içeriğinde eleştirdiğin adamlardan farkı olmuyor. Bilgisayar başında transfer kovalayan forum okuyan herkes işsiz güçsüz adam kafasıyla salladıkça sallamışsın. Biraz tadını çıkar

Ekli dosyayı görüntüle 329647
Bu bir kısmı, çok daha uzatmış.

Kahvekonyak benim

Seni evinden aldırcam dostum

Önce kahve
Sonra konyak içcez senle başbaşa

Geri
Üst Alt