Dün şu yukarıdaki alıntıyı girdim diye kahvekonyak bana ve foruma dalmış bir entry’de. Eğer başka biri de bu alıntı hakkında yorum yapmadıysa.
Şimdi öncelikle daha önce de yazı girmiş, girdiği alıntıya baktım. İnsanlar artık gerçek ismini kullanmıyor demiş. Sanki kahvekonyak kullanıcı adıyla bu entryi yazan benim, nickname kullanarak yazdığı bir entry’de insanlar eskiden gerçek adını kullanıyordu falan diyor
Bunun dışında nedir bu eleştiriye kapalılık onu da çözemedim. Asprilla’da tutturdun herkes alkışladı seninle Tolga’yı, ama Bernardo Silva’da da patır patır bıraktın. Yarın gene tuttursan gene önceden yazarsan bravo çekilecek, gene ütopik bişey yazarsan gene dalga geçilecek. Kimsin ki sen eleştirilemeyecek ya da dalga geçilemeyecek? Ama kaynağı olan ama kaynağı artık haber alamadığı için sallamaya başlayan birisin kimsenin umrunda değil.
Sanki burda dünya tarihini değiştirecek işler için bir aradayız da işi kişiselleştirip saçma sapan sövme işlerine girmiş. Yazarsan gene takip edicem saçma bir şey yazdığını düşündüğümde de gene makaraya alıcam, senin benim gönlümü eylemek gibi bir zorunluluğun olmadığı gibi, benim de seni eylemek gibi bir zorunluluğum yok.
Sabaha kadar saydırabilirsin. Yazdığın çoğu hakaretin içeriğinde eleştirdiğin adamlardan farkı olmuyor. Bilgisayar başında transfer kovalayan forum okuyan herkes işsiz güçsüz adam kafasıyla salladıkça sallamışsın. Biraz tadını çıkar
Ekli dosyayı görüntüle 329647
Bu bir kısmı, çok daha uzatmış.