Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    31
bu sene bizden cacık olmaz

osimheni 100 milyona verelim isteyen kulübe

o parayıda kullansınlar işte yatırım vs

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transfer tahtası kapalı olup, son gün transfer tahtasını açanlar gibi davranıyoruz. Yönetim hala sessiz şekilde takılıyor. Bu vakitten sonra gelen transferlerde malesef Okan buruk olduğu için, hazır değil bahanesi ile 3-4 maç oynamaz

geçen yaz osi+uğurcan+singo belli ki bütün kasayı boşaltmış. para mara yok. herkese kiralık teklifiyle gidiyoruz ve red yiyoruz.bu kadar basit.oyuncu satmadan da transfer yapamaz bu yeteneksizler.belli ki para etmesini beklediğimiz oyunculara da istenilen paralar gelmedi

geçen yaz osi+uğurcan+singo belli ki bütün kasayı boşaltmış. para mara yok. herkese kiralık teklifiyle gidiyoruz ve red yiyoruz.bu kadar basit.oyuncu satmadan da transfer yapamaz bu yeteneksizler.belli ki para etmesini beklediğimiz oyunculara da istenilen paralar gelmedi
Yok öyle birsey. Kur ordan bir 150-200 milyon Euro zararli kadro

Lan noluyo

Transferden artık umudumu kestim. Okan hoca da aynı kafada zaten gram üstüne koymamış. Dursun başkanım zaten bildiğimiz gibi. Geçen sene ile aynı olmayan tek şey rakipler. Şu an ki gidişata göre bu sene şampiyonluk biraz zor gibi.

Ucukwu et mi balık mi bilmiyorum ama yerine Salih ozcani alabilirdin hem yerli hem bonservissizdi yedeginde o dururdu. Ucukwunun sözleşme uzamasin diye yedekte yüzde 70 bekletecen zaten. Kadro planlaması diye birşey var bunlar ondan habersiz

Sonra yabancı kuralı bizi zorluyor diye bahane uydur

Nakit sorunu olabilir cunku sirf bahsettigin kalemler 130+ bonservis , maaslar da var. Az buz degil.

Limite etki ettigi kesin fakat "yonetmek" buralarda onemli. Fener icin 35 mi be limitleri var diye ilk 2 ay 200 M euro odenmeli duyduk.haziran boyu. Satis yapmadilar - nasil oluyor? "Gerekirse 2 sene ceza yeriz , yeter ki sampiyon olalim" mi yapiyorlar misal...ovme amacli demiyorum, daha oranin kaosunu gormedik demek istiyorum.

Limitlerin dahilinde hareket edebilirsin, nakit olayini hic bilmiyoruz iletisim yok...ama oyle kasa bombos falan diyemeyiz/kimse de inanmaz.

Cok kotu surec yonetimi ve iletisimsizlik + vasifsiz yonetim kadrosu olarak bakiyorum, en buyuk dert o bence. Cman'da "sag ust kose "transfer teklifi" gibi transfer sureci yonetiyorlar hissi olusuyor bende.

Ucukwu et mi balık mi bilmiyorum ama yerine Salih ozcani alabilirdin hem yerli hem bonservissizdi yedeginde o dururdu. Ucukwunun sözleşme uzamasin diye yedekte yüzde 70 bekletecen zaten. Kadro planlaması diye birşey var bunlar ondan habersiz

Sonra yabancı kuralı bizi zorluyor diye bahane uydur
Bak Buna kızıyorum işte burada Salih Özcan ismi yazıldığında ortalık ayağa kalkıyordu şimdi oyuncular başka yere gidince değere binmesin geçen sene onyedika dendiğinde de aynısı oldu frankfurt herifi alınca değere bindi burası Türkiye ligi her zaman üst düzey oyuncunun tercihi olmuyor işte yüksek maaşlara çıkmadan oyuncu getiremiyorsun Salih Özcan’da onyedikada lig bazında orta sahayı toparlayacak adamlardı ugvu içinde konuşmak erken sahada takım çorba gibiydi dün

aynı tas aynı hamam. Yönetim ve teknik ekip aynı hatarları yapıyorlar. Yaptıkları açıklamalar ile taraftarı kandırdıklarını sanıyorlar ama çok yanılıyorlar. Üstüne yapmadıkları transferler ve açıklamaları ile taftarda sinir biriktiriyorlar. İlk kötü sonuçta taraftar üzerlerine boşaltır bu siniri.

Geri
Üst Alt