- 20 Mayıs 2011
- 23.321
- 10.292
- 1.873
sensen gel içelim rahatlarsın, bu gerginlik fazlaKahvekonyak benim
Seni evinden aldırcam dostum
Önce kahve
Sonra konyak içcez senle başbaşa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sensen gel içelim rahatlarsın, bu gerginlik fazlaKahvekonyak benim
Seni evinden aldırcam dostum
Önce kahve
Sonra konyak içcez senle başbaşa
Niye gece olunca iyi akşamlar demiyorlarBir de soyle Gunaydin demiyorlar mi beni deli ediyorlar.
Bu saçmalık daha ne kadar devam edecekBu vakitten sonra gelen transferlerde malesef Okan buruk olduğu için, hazır değil bahanesi ile 3-4 maç oynamaz
Yok öyle birsey. Kur ordan bir 150-200 milyon Euro zararli kadrogeçen yaz osi+uğurcan+singo belli ki bütün kasayı boşaltmış. para mara yok. herkese kiralık teklifiyle gidiyoruz ve red yiyoruz.bu kadar basit.oyuncu satmadan da transfer yapamaz bu yeteneksizler.belli ki para etmesini beklediğimiz oyunculara da istenilen paralar gelmedi
Nakit sorunu olabilir cunku sirf bahsettigin kalemler 130+ bonservis , maaslar da var. Az buz degil.geçen yaz osi+uğurcan+singo belli ki bütün kasayı boşaltmış. para mara yok. herkese kiralık teklifiyle gidiyoruz ve red yiyoruz.bu kadar basit.oyuncu satmadan da transfer yapamaz bu yeteneksizler.belli ki para etmesini beklediğimiz oyunculara da istenilen paralar gelmedi
osimheni satıp parasıyla tostos efendi yağlı güreş tesislerini kuralım
Bak Buna kızıyorum işte burada Salih Özcan ismi yazıldığında ortalık ayağa kalkıyordu şimdi oyuncular başka yere gidince değere binmesin geçen sene onyedika dendiğinde de aynısı oldu frankfurt herifi alınca değere bindi burası Türkiye ligi her zaman üst düzey oyuncunun tercihi olmuyor işte yüksek maaşlara çıkmadan oyuncu getiremiyorsun Salih Özcan’da onyedikada lig bazında orta sahayı toparlayacak adamlardı ugvu içinde konuşmak erken sahada takım çorba gibiydi dünUcukwu et mi balık mi bilmiyorum ama yerine Salih ozcani alabilirdin hem yerli hem bonservissizdi yedeginde o dururdu. Ucukwunun sözleşme uzamasin diye yedekte yüzde 70 bekletecen zaten. Kadro planlaması diye birşey var bunlar ondan habersiz
Sonra yabancı kuralı bizi zorluyor diye bahane uydur
Barış alperle kapisirlarKaan ayhanla Sara da bas pehlivan olur