Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    31
Osimhen gibi devasa bir forvetin var hakkını veremiyorsak hakkını verecek bir takıma yollayalım en azından milletin hakkına girmeyelim

Kahvekonyagi hanginiz kizdirdi böyle yav?

Bak Buna kızıyorum işte burada Salih Özcan ismi yazıldığında ortalık ayağa kalkıyordu şimdi oyuncular başka yere gidince değere binmesin geçen sene onyedika dendiğinde de aynısı oldu frankfurt herifi alınca değere bindi burası Türkiye ligi her zaman üst düzey oyuncunun tercihi olmuyor işte yüksek maaşlara çıkmadan oyuncu getiremiyorsun Salih Özcan’da onyedikada lig bazında orta sahayı toparlayacak adamlardı ugvu içinde konuşmak erken sahada takım çorba gibiydi dün
Valla başkasını bilmemde ben alınsın dedim daha bedava yerliyi bile alamiyorlar. Ucukwu fazla oynamaz bile sözleşmesi uzamasin diye. Böyle saçmalıklar yapıp yabancı kuralı bizi zorluyor demesinler. Beceriksiz bunlar

Kahve konyak ne zevksizlik yav

Abi Osimhen bu takımda niye kalsın gider cart curt yazıp durmayın, adama 21 maaş veriyoruz her maç 40 bin kişi 50 bin kişi adama kucak açıyor, bu parayı yeri geldiğinde bizi cendereden çıkarsın diye veriyoruz zaten

Bu takımda niye dursun gider zaten o şu bu giderse de kendi bilir valla şu eziklik psikolojiniz bambaşka

Biz seni hak etmiyoruz bilmem ne, hee biz devreye girmesek 2 sene önce Arabistan’a gidiyordu

Böyle söyleyince de millet Osimhen düşmanı zannediyor

Leao’nun parasını Kavukçu ödesin.
Dursun başkan katiyen karşı çıkar çünkü egosuyla milletin kafasını kaldırmasına izin vermiyor.

Bir takımda sürekli sportif yönetici sorun yaşıyorsa orada çalışan görevli hariç ona sorumluluk veren kişi sorunludur.

Başkan kendinin sürekli ön planda kalmasını istiyor başkasının sivrilip ön plana geçmesini istemez

Dursun başkan katiyen karşı çıkar çünkü egosuyla milletin kafasını kaldırmasına izin vermiyor.

Bir takımda sürekli sportif yönetici sorun yaşıyorsa orada çalışan görevli hariç ona sorumluluk veren kişi sorunludur.

Başkan kendinin sürekli ön planda kalmasını istiyor başkasının sivrilip ön plana geçmesini istemez
Defolsun gitsin o zaman izin vermiyorsa. Ne işe yarıyor sanki de söz hakkı olduğunu düşünüyor.

Defolsun gitsin o zaman izin vermiyorsa. Ne işe yarıyor sanki de söz hakkı olduğunu düşünüyor.
Gördüğüm kadarıyla Erden Timur ve sonrasında Abdullah Kavukçu bir yükselişe geçmişken önlerini kesip bu sene çaktırmadan tekrardan kardeşine yönelmesi bunlar tesadüf değildir diye tahmin ediyorum

Çocukluğumdan beri her yaz hevesle transfer dönemini takip ederdim. Neredeyse 30 yaşına geleceğim Erden timurlu 2 yaz transfer sezonu hariç transfer döneminde fenere karşı üstün olduğumuzu hatırlamıyorum.

Artık bu işten iğrenmeye başladım. Adamlar her sene binbir çirkeflikle yarışın içinde kalıp 2. Olup psikolojik olarak dağılıyor her transfer döneminde son darbeyi vurma imkanımız varken vuramıyoruz, şimdi de bjk çıktı bir yandan .

Artık şampiyonluğa açlığın hissedilmediğini taraftar görebiliyor yetersiz adamları takımdan uzaklaştıramıyoruz, (zaten yüksek bedelle satış yapamıyoruz bu kulübün fıtratı bu şekilde onu kabullendik ancak )lemina ile sözleşme uzatmak kaan ayhan ile sözleşme uzatmak , icardi için 2 ay beklemek şampiyonluğa aç bir takımın yapacağı şeyler değil malesef bunu farkederek de nöbet tutulmuyor hayatımda ilk defa bu sene saldım nöbet takip etmeyi.

Bence bu sezon büyük bir mağara sezonu olacak anlıyoruz ki gs de köklü değişiklikler ancak başarısızlıktan sonra geliyor zeki insanlar bazı şeyleri yaşamadan öngörebilmeli ama malesef sene sonu yaşayarak görecekler.

Geri
Üst Alt