- 8 Temmuz 2015
- 35.787
- 70.631
- 3.893
Kaanın kondisyonu yetmez pehlivanlığaKaan ayhanla Sara da bas pehlivan olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaanın kondisyonu yetmez pehlivanlığaKaan ayhanla Sara da bas pehlivan olur
Valla başkasını bilmemde ben alınsın dedim daha bedava yerliyi bile alamiyorlar. Ucukwu fazla oynamaz bile sözleşmesi uzamasin diye. Böyle saçmalıklar yapıp yabancı kuralı bizi zorluyor demesinler. Beceriksiz bunlarBak Buna kızıyorum işte burada Salih Özcan ismi yazıldığında ortalık ayağa kalkıyordu şimdi oyuncular başka yere gidince değere binmesin geçen sene onyedika dendiğinde de aynısı oldu frankfurt herifi alınca değere bindi burası Türkiye ligi her zaman üst düzey oyuncunun tercihi olmuyor işte yüksek maaşlara çıkmadan oyuncu getiremiyorsun Salih Özcan’da onyedikada lig bazında orta sahayı toparlayacak adamlardı ugvu içinde konuşmak erken sahada takım çorba gibiydi dün
Dursun başkan katiyen karşı çıkar çünkü egosuyla milletin kafasını kaldırmasına izin vermiyor.Leao’nun parasını Kavukçu ödesin.
Defolsun gitsin o zaman izin vermiyorsa. Ne işe yarıyor sanki de söz hakkı olduğunu düşünüyor.Dursun başkan katiyen karşı çıkar çünkü egosuyla milletin kafasını kaldırmasına izin vermiyor.
Bir takımda sürekli sportif yönetici sorun yaşıyorsa orada çalışan görevli hariç ona sorumluluk veren kişi sorunludur.
Başkan kendinin sürekli ön planda kalmasını istiyor başkasının sivrilip ön plana geçmesini istemez
Gördüğüm kadarıyla Erden Timur ve sonrasında Abdullah Kavukçu bir yükselişe geçmişken önlerini kesip bu sene çaktırmadan tekrardan kardeşine yönelmesi bunlar tesadüf değildir diye tahmin ediyorumDefolsun gitsin o zaman izin vermiyorsa. Ne işe yarıyor sanki de söz hakkı olduğunu düşünüyor.
sportif direktör konusunda çok iyi konuşmuş, yıllardır anlatmağa çalıştığımız şeyKoray Gök’ün bu sabahki yayınını izlemenizi öneririm. Çok iyi konuşmuş