Fatih H. Turkyilmaz
Sarı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 623
- 146
- 733
Dju ismi ne zamandır ortada yok muydu? Heralde taraftar unutmuştur diye 15 günde bir haberi ısıtıp geri veriyorlar. Ponomarenko da düşer bir iki güne kontrat yenilemesine rağmen. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon sakatlanmadan önce bayağı büyük kulüpler istiyordu bu arkadaşı da sonrası herhalde risk olarak görüldüVallah haberim yok
2031'de 31. Sampiyonlugumuzu kutlamadan boslamak yok
Forvet'e Osinin arkasına kimi alacağız zaten yahuDju kim ya forvetede mi ugocubuk alıyoruz, var mı bilen eden renkdaşlar nasıl bir herif
Mohringenin ana caddesinde rewe var kosede, tren istasyonundnan oraya giderken sagda kaliyor. Ismi valla aklimda kalmadi. Turk olunca cay may da ikram ettiler bizim esnaf usulu. Asiri is yapiyor. Telefonla siparis verip gelip aliyor millet patir patir.Ben Stuttgart‘ta yasiyorum böyle bir porsiyon 8 Euro‘ya asla bulunamaz, bu nasil bir dükkanmis yav
Et de yaprak ete benziyor, gayet iyi duruyor
Mekanin ismi var mi aklinda? Hemen giderim buraya bu fiyat icin
? Noldu kimi alamadıkEmre Kaplan'ın haberi imiş gerçi ya![]()
50m Euro'luk calim olmaz kardesim.Ali naci hiç boşuna zırvalama leao çalımın kralıdır
Dju? Noldu kimi alamadık

Bi bitmediler su bilmem ne yaptigimin muhabir bozuntulari yav!Franculino Dju, Galatasaray'a yakın. (A Spor/Emre Kaplan)
Bu bizim Galatasaray mı?Franculino Dju, Galatasaray'a yakın. (A Spor/Emre Kaplan)
Regenbogen‘i diyorsun galiba, biliyorum orasiniMohringenin ana caddesinde rewe var kosede, tren istasyonundnan oraya giderken sagda kaliyor. Ismi valla aklimda kalmadi. Turk olunca cay may da ikram ettiler bizim esnaf usulu. Asiri is yapiyor. Telefonla siparis verip gelip aliyor millet patir patir.
8i belki yanlis hatirladim ama cok fark yoktur (bizim buralara gore cok ucuz kaliyor ozet olarak)
Edit : mapsten bakayim bi dk.