Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.646
- 40.361
- 3.413
Muzu yala Gsde
Via kemal tan canatan
Via kemal tan canatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarinin kafasinda KFC kovasi var.BCT haberlerini paylaşmak henüz yasak değil ancak paylaşılmamasına yönelik öneri niteliğinde ricada bulunabilirim.
Yakında Yasak Olmayanlar Listesi hazırlasanız hem sizin için hem de kullanıcı için çok daha elverişli olmaz mı?BCT haberlerini paylaşmak henüz yasak değil ancak paylaşılmamasına yönelik öneri niteliğinde ricada bulunabilirim.
Ben skorlara takilmiyorum. Bizim hazirlik donemini iyi gecirdigimiz bir sezon oldu mu? Hatirlayamadim.İbrahim Seten: "Yükleme yapıyoruz ondan böyle diyor Monza ne yapıyor onlar antrenman ya da yükleme yapmıyor mu ?."
Çok zorFB öyle bir şey yaşamaz... Bulurlar hepsini en kötü kiralayacakları bir yer... En kötü Hull'a verirler elde kalan son bir iki taneyi...
Maç olarak bakıyorsak geçen sene gelene geçene 3-5 atıp bitirmiştik hazırlık maçlarınıBen skorlara takilmiyorum. Bizim hazirlik donemini iyi gecirdigimiz bir sezon oldu mu? Hatirlayamadim.
Genel olarak hep kötü geciriyoruz bu dogru ama bu sefer ekstrem bir durum var ortada benceBen skorlara takilmiyorum. Bizim hazirlik donemini iyi gecirdigimiz bir sezon oldu mu? Hatirlayamadim.
Avatarinin kafasinda KFC kovasi var.
Yakında Yasak Olmayanlar Listesi hazırlasanız hem sizin için hem de kullanıcı için çok daha elverişli olmaz mı?
Benim aklimda hep hazirlik donemi kotuyuz diye kaldi valla.Maç olarak bakıyorsak geçen sene gelene geçene 3-5 atıp bitirmiştik hazırlık maçlarını
Normalde tavuk döneri daha fazla severim ama 3 senedir ağzıma sürmüyorum . Tavuk döner görünce midem bulanıyor artık o kadar kalite düştü. Et dönerden devamValla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)
Ama su detay var, gunluk doner de yapiyorlar bizim alistigimiz sabah kurulan vs, biraz daha onceden hazirlanip dondurucudan cikarip takiladak biraz daha ucuza sattiklari versiyon da var - gunubirlik yapilmiyormus o.
Porsiyon da soyle birseydi- 2 avuc falan doner(8 euro patates+salata dahil, icecek haric)
Ekli dosyayı görüntüle 329687
Dogru olabilir. Ben dun kadroyu gorunce maci acmadim bile. As kadroyu gormek istiyorum, bu oynatmayacagimiz yedek bile diyemeyecegim adamlari degil.Genel olarak hep kötü geciriyoruz bu dogru ama bu sefer ekstrem bir durum var ortada bence
Dün sanki Venezia‘ya karsi degil Bayern‘e karsi oynamis gibi hissettim, perisan ettiler bildigin
Gecen sezonlarda Lecce‘yi falan yeniyorduk en azindan
Ben Stuttgart‘ta yasiyorum böyle bir porsiyon 8 Euro‘ya asla bulunamaz, bu nasil bir dükkanmis yavValla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)
Ama su detay var, gunluk doner de yapiyorlar bizim alistigimiz sabah kurulan vs, biraz daha onceden hazirlanip dondurucudan cikarip takiladak biraz daha ucuza sattiklari versiyon da var - gunubirlik yapilmiyormus o.
Porsiyon da soyle birseydi- 2 avuc falan doner(8 euro patates+salata dahil, icecek haric)
Ekli dosyayı görüntüle 329687
Nerde dedi bunu Seten?İbrahim Seten: "Yükleme yapıyoruz ondan böyle diyor Monza ne yapıyor onlar antrenman ya da yükleme yapmıyor mu ?."
Eskiden ben de bayilarak yerdim bufelerde, hem uygun hem lezizdi. Hatta kadikoy iskelede bir bufe soslu yapar onu, maca giderken bizi gordumu bayram ederdi herif.Normalde tavuk döneri daha fazla severim ama 3 senedir ağzıma sürmüyorum . Tavuk döner görünce midem bulanıyor artık o kadar kalite düştü. Et dönerden devam
Ben bu çocuk neden sürekli Dortmund'a gidecek diye düşünüyorum. Zamanında istedi mi Dortmund bunuFranculino Dju, Galatasaray'a yakın. (A Spor)
Vallah haberim yokBen bu çocuk neden sürekli Dortmund'a gidecek diye düşünüyorum. Zamanında istedi mi Dortmund bunu![]()