Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    102
Ben skorlara takilmiyorum. Bizim hazirlik donemini iyi gecirdigimiz bir sezon oldu mu? Hatirlayamadim.
Genel olarak hep kötü geciriyoruz bu dogru ama bu sefer ekstrem bir durum var ortada bence

Dün sanki Venezia‘ya karsi degil Bayern‘e karsi oynamis gibi hissettim, perisan ettiler bildigin

Gecen sezonlarda Lecce‘yi falan yeniyorduk en azindan

Avatarinin kafasinda KFC kovasi var.
buckethead-guitarist.webp

Yakında Yasak Olmayanlar Listesi hazırlasanız hem sizin için hem de kullanıcı için çok daha elverişli olmaz mı?
theodoros.gif

Valla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)

Ama su detay var, gunluk doner de yapiyorlar bizim alistigimiz sabah kurulan vs, biraz daha onceden hazirlanip dondurucudan cikarip takiladak biraz daha ucuza sattiklari versiyon da var - gunubirlik yapilmiyormus o.

Porsiyon da soyle birseydi- 2 avuc falan doner(8 euro patates+salata dahil, icecek haric)
Ekli dosyayı görüntüle 329687
Normalde tavuk döneri daha fazla severim ama 3 senedir ağzıma sürmüyorum . Tavuk döner görünce midem bulanıyor artık o kadar kalite düştü. Et dönerden devam

Genel olarak hep kötü geciriyoruz bu dogru ama bu sefer ekstrem bir durum var ortada bence

Dün sanki Venezia‘ya karsi degil Bayern‘e karsi oynamis gibi hissettim, perisan ettiler bildigin

Gecen sezonlarda Lecce‘yi falan yeniyorduk en azindan
Dogru olabilir. Ben dun kadroyu gorunce maci acmadim bile. As kadroyu gormek istiyorum, bu oynatmayacagimiz yedek bile diyemeyecegim adamlari degil.

Hazırlık maçı benim umrumda değil ama rezil durumda olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Orta saha berbat,stoperler berbat. Yav dünya da orta saha mı kalmadı da Can Uzun,Bruno Fernandes’e takılıp kaldık.?

Rennes maçında taraftar baya olay yapar gibi geliyor. Sıkıntılı bir maç olacak. Zaten sonra lig başlıyor. Aynı kadro aynı tas aynı hamam. Özellikle ucl deplasmanları rezillik olacak gibi duruyor. Ekim-Kasım gibi ne yönetim kalır ne de teknik ekip, yazık. Tek kelimeyle yazık. Okan ın yerinde olsam 1 hafta sonra istifa ederim. Ama Okan hocamız yönetim avukatlığı yapıyor çok ilginç. Geçen sene Osimhen sakatlıktan 2-3 hafta geç dönseydi muhtemelen şampiyonluğu vermiştik. Ligin sonunu zor getirdi bu kadro. Sıkılmış, şımarık lakayıt bir kadromuz var, çok zor işimiz. Acilinden 1 forvet, 1 10 numara, 1 8 numara bir de sol-sağ açık gerekiyor ama yapmayacaklar. Geçmiş olsun hepimize.

Valla abime gittim 1 ay stuttgartta, merkezde bile degil uzak sayilan bir ilcesinde turklerin islettigi dukkan var, 20 yillikmis. Parmaklarimi yedim.(Tabii bizim saglam bir mekanda yedigimiz donere benzemiyor lezzet olarak, o kadar degil)

Ama su detay var, gunluk doner de yapiyorlar bizim alistigimiz sabah kurulan vs, biraz daha onceden hazirlanip dondurucudan cikarip takiladak biraz daha ucuza sattiklari versiyon da var - gunubirlik yapilmiyormus o.

Porsiyon da soyle birseydi- 2 avuc falan doner(8 euro patates+salata dahil, icecek haric)
Ekli dosyayı görüntüle 329687
Ben Stuttgart‘ta yasiyorum böyle bir porsiyon 8 Euro‘ya asla bulunamaz, bu nasil bir dükkanmis yav :D

Et de yaprak ete benziyor, gayet iyi duruyor

Mekanin ismi var mi aklinda? Hemen giderim buraya bu fiyat icin

Normalde tavuk döneri daha fazla severim ama 3 senedir ağzıma sürmüyorum . Tavuk döner görünce midem bulanıyor artık o kadar kalite düştü. Et dönerden devam
Eskiden ben de bayilarak yerdim bufelerde, hem uygun hem lezizdi. Hatta kadikoy iskelede bir bufe soslu yapar onu, maca giderken bizi gordumu bayram ederdi herif.

Su an disardan yemege mecbur kalmadikca para vermiyorum, hem kalite dusuk hem anormal pahali.

Geri
Üst Alt