Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    70
Dju ismi ne zamandır ortada yok muydu? Heralde taraftar unutmuştur diye 15 günde bir haberi ısıtıp geri veriyorlar. Ponomarenko da düşer bir iki güne kontrat yenilemesine rağmen. :ROFLMAO:

Dju kim ya forvetede mi ugocubuk alıyoruz, var mı bilen eden renkdaşlar nasıl bir herif

Hani elit beyler alıyorduk?

Ben Stuttgart‘ta yasiyorum böyle bir porsiyon 8 Euro‘ya asla bulunamaz, bu nasil bir dükkanmis yav :D

Et de yaprak ete benziyor, gayet iyi duruyor

Mekanin ismi var mi aklinda? Hemen giderim buraya bu fiyat icin
Mohringenin ana caddesinde rewe var kosede, tren istasyonundnan oraya giderken sagda kaliyor. Ismi valla aklimda kalmadi. Turk olunca cay may da ikram ettiler bizim esnaf usulu. Asiri is yapiyor. Telefonla siparis verip gelip aliyor millet patir patir.

8i belki yanlis hatirladim ama cok fark yoktur (bizim buralara gore cok ucuz kaliyor ozet olarak)

Edit : mapsten bakayim bi dk.

1000059922.webp

Mohringenin ana caddesinde rewe var kosede, tren istasyonundnan oraya giderken sagda kaliyor. Ismi valla aklimda kalmadi. Turk olunca cay may da ikram ettiler bizim esnaf usulu. Asiri is yapiyor. Telefonla siparis verip gelip aliyor millet patir patir.

8i belki yanlis hatirladim ama cok fark yoktur (bizim buralara gore cok ucuz kaliyor ozet olarak)

Edit : mapsten bakayim bi dk.
Regenbogen‘i diyorsun galiba, biliyorum orasini :)

Kalitesi bayagi iyi ve cevrede meshur, dedigin gibi bayagi is yapiyor

Ozaman size indirim yapmis olabilir cünkü normalde bayagi pahalidir o dükkan

Okudum üniversitem oraya yakin oldugu icin eskiden ara sira giderdim oraya

Geri
Üst Alt