Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    59
ya bu arada "galatasaray transfer yapacak" ne demek?

yok yapmayın bi de, yapmayın da 3 haftada sizi istifa noktasına getirelim

madem bu noktaya kadar beklettiniz, bu takıma getireceğiniz en kötü oyuncu Leao olacak, hele gidin saçma sapan bi isim getirin bakın bakalım neler oluyor
sus

Haluk Yürekli: "Geçen sene 3 ay Ederson aşağı Ederson yukarı konuşuldu bu senede yaz başından beri Can Uzun, Bruno Fernandes konuşuluyor."

Gardi konusunda kızılmaz ki Doue transferinde başkan tarafından Cenker ve Hatip araya girip Gardi'yi uzaklaştırdı sonrasında bitmeye yakın transfer döndü Jelert'i aldılar neredeyse kulüp ekonomisini 100 m euro sarstı ama çıkıp başkan hesap veremiyor.

İşine geldiğinde ekonomomi kasıyor kendisinin yaptığı hatalar yüzünden 100 m euro'luk yükün altına girdik. Birde gidip Singo'ya laf atıyor en başta Gardi'yle arayı iyi tutsa o dönem Doue gelse Singo + Jelert olmayacak üstüne elimizde 20-25 m euroluk sağ bek olacaktı.
Singo laf olayının ben kolpa olduğunu düşünüyorum medya orada Okan hocaya yükleniyor hedef şaşırtmak için maaşı veren kendileri

Hakkaten bucün ben bi faziayım hakkaten kendum faziayım kendum patliycağum yani hakkaten patliycağum yazik cünah ya insanlar ağliyo abi ya böle bişi olamaz ya

Mahmut Aslan

onu 75 bastığımız için değil ET den sonra topçulara kol gibi maaşlar vermemiz yüzünden. Osinin değeri için 75 baya uygun bir maliyet.
Maliyet uygun zaten abi de dışarı da istenen bonservislere yansıdı bu baya 75 i verince bunlarda para çok algısı oldu bir çok isimle de haber yaptırdılar aldık almadık ayrı konu sen şimdi Bruno fernandes haberi yaptırıp enciso almaya gidersen adam demez mi bunlarda para bok yüksekten uçalım

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Musiala'yı takip ettiği bilgisi var özellikle sakatlıktan döndükten sonra ekstra takip ediliyor. Musiala keşke buraya gelse dünyada o mevkide en iyi 5 oyuncudan biri acayip bir oyuncu. Osimhen çok daha büyük etkisi olacağını düşünüyorum."

Haluk Yürekli: "Musiala ve Can Uzun menajeri aynı menajer bunun üzerinden Musiala yoklandığında Bayern kapıyı direk kapatıyor."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da ki bütün kaynaklarımla konuştum Musiala konusunda en ufak umut kırıntısı yok."

Haluk Yürekli: "Bitme aşamasına gelen bir haberi yalanlama ihtimalin yok. Bu haber çıktıysa artık çıktı dersin."

Eyvah eyvah, futbolcularda fedakarlığa başlamış biri diyor sol stoper olurum diğeri diyor forvet olurum oldu olacak Kaan'ı da kaleci yapalım.

Aciliyetle stoper değil bireysel kondisyon üzerine çalışmalı patlayıcılık üzerine Antrnemanlar yapmalı bu adam

Geri
Üst Alt