Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    70
Haluk Yürekli: "Dursun Özbek eğer Abdullah Kavukçu'nun performansından memnun değilse o zaman değiştirsin."

cenk ergünün uçağı

images-18.webp

Hocam adam milanda doğru düzgün süre bulamadı kaldı ki o sene biz de istiyorduk keşke alabilseydik Milan yerine bizi tercih etse çok daha farklı bir seviyede olurdu.
Süre bulamadı çünkü beceremedi. İtalya olmadı, Belçika olmadı, Almanya olmadı. Hauge'nin Avrupa serüveni fiyasko ile sonuçlandı ve ülkesine döndü.

Bize gelse de benzer durum yaşayabilirdi.

Yunus Akgün gibi görüyorum onu biraz. Yunus şimdi Avrupa'ya gitse bizdeki gibi oynayıp tutunabileceğini sanmıyorum ama bizde vasat geçen bir sezonunda bile 20 gol katkısı verebiliyor.

Konulara bak büyük uçak, küçük uçak, performansından memnun değil bari yayınları 00:00'dan sonra açsınlar.

Bruno Fernandesi alabiliyorsan ağustos ayı olmadan alırsın. Lig başladıktan sonra adamlar sana zaten vermez. O zaman gerçekçi hedeflere yöneleceksin. Can Uzun mu Enciso mu alın kardeşim neyi bekliyorsunuz?

Haluk Yürekli: "Can Uzun'u alacaksanız alın mesela Abdullah Kavukçu uçağa binip gitsin kulüple otur görüş ne istiyorsunuz diye sorun mesela bugün Leao ile fener masada görüşüyor son şeklini verme noktasına getirdiler."

Yok efendim agir yuklemeden dolsyi oyuncular yorgunmus.. Ulan daha oyun kurmayi beceremiyoruz bunun agir yuklemeyle ne alakasi var ?
Adamlarin orta sahada makine gibi Gguenduzi var onunde playmaker asensio kanatlar greenwood ve olursa leao... Gecen yil yarista tutanlar Asensio- Guenduzi ve surpriz golleriyle Taliscaydi... Bunun ustune ligi bilen pivot santrfor ve tas gibi 2 kanat aliyorlar.. Karsiliginda mental olarak doymus kadroya kendi eksenini 5 sn.de donen bir orta saha aldik..
Ne halt yemeye macera aradigimizi anlamiyorum bu takima Camawinga ayarinda takima can verecek bir orta saha lazimdi kac yildir kivraniyoruz 33 luk Lemina sakatlanmasin diye dua ediyoruz..
Toreira- Sara- Lesleyin yanindan yuruyup giden orta sahalari izleyip dururuz sezon boyu..
Dun bir paylasim gordum resmi ve hazirlik maclari dahil son 13un macin 7sini kaybetmisiz 1 de kocaeli beraberligi var..fener macinda talisca penaltiyi atsa belki sampiyonluk gidecekti..
Artik bu kadronun tukendigini gormemek icin geri zekali olmak gerekir..

Haluk Yürekli: "Galatasaray ne yapıyor kardeşim, Bruno Fernandes için Manchester'a gidip görüştün mü, Can Uzun için Frankfurta gidip görüştünüz mü bu iş böyle olmaz."

Haluk Yürekli: "Galatasaray ne yapıyor kardeşim, Bruno Fernandes için Manchester'a gidip görüştün mü, Can Uzun için Frankfurta gidip görüştünüz mü bu iş böyle olmaz."
Menajerlere veriyoruz %10-15 gidip görüşüyorlar kim gidecek bu sıcakta oralara tövbe ya.

Haluk Yürekli: "Futbolu kim yönetiyor Abdullah Kavuçu mu yoksa Dursun Özbek mi biliyoruz ki Dursun Özbek yönetiyor organizasyon yok plan yok."

Haluk cok hakli ben de adam akilli gorusme yaptigimizi dusunmuyorum.. Can only Gala diyecek de Frankfurt 20ye birakacak da bizimkiler Can'i alacak..

Geri
Üst Alt