Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    70
2 hafta sonra osimhen 50m€ya satılır.

Dursun Özbek: "bakın osimheni satarak maaşıyla birlikte 120meuroluk bütçe açtık şimdi transfer yapacağız kimse merak etmesin Galatasaray'da transfer bitmez."

Haluk Yürekli: "Galatasaray tarafı çıkıp bir basın toplantısı düzenlesin bir şeyleri açıklasın demek ki yapmıyorlarsa memnunlardır banane sosyal medya diyebilirler."

Apokerimi kesecek birisi kesinlikle gerekli
Barış'la rekabete girecek birisi kesin lazım
Torreira'yı dinlendirecek Lesley'in çok iyi oynaması gerekli
Osimhen'e bir şey olursa yerine net golcü lazım
Sara gidince yerine A+ bir 8 lazım
10 Numara lazım oğlu lazım

Bunlardan birisi olmassa geçmiş olsun
Bu takım doymuş, bu halde cacık olmaz

Yönetimde baskıyı üstüne alabilecek biri yok yaw çıkıp konuşamıyorlar bile başkan çıkıp soru almadan konuşmak olmak için konuşuyor Erden Timur gibi biri yok

Haluk Yürekli: "Önce limitleri görelim, Dünya kupası bitsin, Yabancı kuralı ne olacak, Icardi ne olacak... Galatasaray taraftarı şimdiye kadar sabırla bekledi çıkın artık kardeşim söyleyin taraftara bi açıklama yapın."

10+4 kararını bekledik
Dünya Kupasını bekledik
Icardi sürecini bekledik
Lemina sürecini bekledik
Sabırla bekledik daha bekleyecek vakit kalmadı Rennes maçına kadar en az 1 transfer gelmeli

"İlk 11'e şu an 1 tane adam lazım. Yıldız transferi olması zaman alabiliyor. Onun dışında 2-3 tane de yedek ve rekabet yaratacak topçu alınabilir. son günlerde düşeni toplarız."

Yönetimin bakışı bu ama sosyal medyada millet birbirini yiyor.

Orçun az bile sövmüş gerçekten ya
Screenshotini almistim, bakip bende evde laf edip anlik sinir ziplamalarimi geciriyorum.

Ne maas dengesi ne bir sey, en begendigim yorum *arap kulubu algisi* .

Kimi istesen 4 5 m maas istiyor olacak, el kol bagli cunku, karsi taraf hep biliyor bunu.

Geçen sene dar kadro iyidir diye örttüler bu aptallığın üstünü. Devre arası aptallıkları hepten ortaya çıktı. Bu sene de tüy diktiler. Pü abv sizin.

Ne iletişimsizliği ya. Hala alttan alta yanlıyor bu muhabirler. Transfer yapacaksınız arkadaş. Rakibin cebinden koyuyorsa, sen de koyacaksın. Adalet yoksa koyacaksın. Benim takımımın ne eksiği var. Hepsinden büyük marka. Çıkarın koyun parayı indirin yıldızları. Yoksa da defolun gidin lan. Bıktım artık sizden de, çingene pazarlıklarınızdan da.

Geniş kadronun ligin ilk devresi gerekli olduğunu ne zaman anlayacaklar acaba

Geçen sene de tersini yaptık

geçen sene 14-15 kişi ile sezonu bitirdiler. Bu sene 11-12 kişi ile sezonu geçirme challenge yapacaklar anlaşılan

Geri
Üst Alt