Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
Greenwooda Sancho ile mi cevap vereceksiniz arkadaşlar?

Sancho Manu döneminden beri tam olarak ne yaptı? Bir Villa da az çok kipirdadi. Mental sorunlu. Öz güveni yok

6 yıldır adam gibi top oynadığı maç sayısı 4-5 filan

Podolski Sneijder ayarında birtane topçumuz yok ön tarafta saneden Yasin öztekin katkısı alamıyorsun bir tek Osimhen Burak’tan baya baya iyi geri kalan ofanstaki 3 pozisyon her türlü daha iyi
Osimhen de dün çok iyi değildi ama onu yalnızlığına veriyorum...

Ahmetcan hakkında en ufak bilgim olmadığı için Yusuf dedim.

Osimhen de dün çok iyi değildi ama onu yalnızlığına veriyorum...
Osimhende takımın geri kalanıda toparlar abi sezon başı daha normal de kötü görünmeleri iyi oldu baskı arttı lig başladıktan 2-3 hafta sonra hepsi kendi ritmini bulur sorun olmaz o hususta ama işte alternatifli kadro lazım

Singo sat sara sat 3 tane boş kontenjan yerin oluyor sancho çek fabinho çek boey kirala can uzun opsiyonlu al

Uğurcan
Boey Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Fabinho
Sancho Can Sane
Osimhen

Ligi her türlü götürür tek para vereceğimiz adam can uzun diğerleri free durumda uyguna çözülür

Adil Demirbag , hem bonservis olarak hem maas olarak ikisinden de ucuz ve prime doneminde
Elimizde bu kadar çıkmamız gereken oyuncu varken nasıl takas + nakit yoluyla ilerlemiyoruz böyle oyuncular için aklım almıyor. Kaan ve Arda'dan bin kat daha güvenilir bir yedek alternatifi oysa ki.

Sancho fabinho ve boey hamlesi düşünülmeli sara ve singodan çıkıp yapılabilir ciddi seviye atlatır bu üçlü

Tam böyle şaha kalkma, vitesi beşe atıp arayı açıp gitme arefesindeyiz ama yine her zamanki gibi kendimize çelme takıyoruz. Hep denildiği gibi, bizde başarı cezasız kalmıyor cidden.

Umarım frankfurt min 60 milyon çeker, artık işin muhasebesi umrumda değil girsinler zarara. Bir kuruşta indirmezler inş. Madem son günü bekliyorsunuz alabileceğinizin 3 katına alırsınız umarım.
Zaten bu yönetimin bi transferde baslangic fiyatindan son noktaya bonservisi indirdigini görmedik. Osi 75 basladi 75 bitti singo 30+5 basladi 1 ay sonra gene ayni fiyata bitti

Can uzunda olacagi ayni

Alalim demedik ki yav.
Alalım demedin ama „boştaymış“ dedin.

Onun dışında durmadan Sancho ve Brandt gibi isimleri öneren arkadaşları görüyorum. Her gün bu iki isim öneriliyor.

Bu iki oyuncu alınacağına hiç transferi yapılmasın daha iyi.

Ekran görüntüsü 2026-07-28 150209.webp

Transfer açlığımı FM'de bastırıyorum. Yönetimden hayır yok.

Geri
Üst Alt