Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    102
Orası zaten kesin ama çok ihtiyaç var bu sene o çocuğa...belli ki öyle bir oyuncu alınmayacak.. direkt katkı vermesi lazım o bölgenin
Hep aynı şeyleri söylüyorum ama 8 numaraya kallavi birini alabilirsek 10 numaraya wonderkid harika olurdu. Karetsas kaçtı mesela Dortmund 33 milyona almış.Bu tarz veya 22-23 yaşında bir 10 numara. Rusya liginde ki çocuk mesela. Bilmiyorum izlediğim videolarda çok iyi de 90 dakika ne durumda bilmiyorum. Ben 2 senedir Sudakov diyordum O’nu Benfica aldı. Enzo Millot dedik oda u23’e uymuyor. Rodrigo Mora diyeceğim de utanıyorum artık.:)

Can için hatta Leao için 40 - 50 milyonlara çıkıyorsak Godts var.

nöbet anketindeki ahmetcan mı yusuf mu tercihi

shutterstock_152423795-1-e1484694960188.jpg

Hep aynı şeyleri söylüyorum ama 8 numaraya kallavi birini alabilirsek 10 numaraya wonderkid harika olurdu. Karetsas kaçtı mesela Dortmund 33 milyona almış.Bu tarz veya 22-23 yaşında bir 10 numara. Rusya liginde ki çocuk mesela. Bilmiyorum izlediğim videolarda çok iyi de 90 dakika ne durumda bilmiyorum. Ben 2 senedir Sudakov diyordum O’nu Benfica aldı. Enzo Millot dedik oda u23’e uymuyor. Rodrigo Mora diyeceğim de utanıyorum artık.:)
Musiala yı kiralayabilsek kallavi 8 de kallavi sol açık da alabiliriz... ama sorun wonderkidleri türkiyeye getirmek... bu şey gibi kardeş gel sen Şırnak da 3-4 sene iyi paraya çalış. Kariyer atlaması yapabileceğin bir yer değil bu şehir ama oradan başka bir şehire gidersin gibi bir şey oluyor... genç çocuklar kariyer planlaması için frnasa ya Hollanda ya İtalya ya orta sıralardaki takımlara bile gidiyorlar ama buralara gelmiyorlar. İstanbul birmşırnak değil tabi ki ama onların gözünde hala Arap ülkeleri gibiyiz... bu bizim en büyük şanssızlığımız işte...

Geri
Üst Alt