Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    88
Duyumcular da korkudan sallayamıyorlar. Burhan onları da bitirdi

Haluk Yürekli: "Başkan Dursun Özbek'e sormak isterim; Florya arazisini 'Biz inşaat şirketi miyiz?' diye yapmayarak, kimilerine göre 400 milyon dolar daha fazla kazanacakken Galatasaray, kazanmasının önüne geçen zihniyet, neden Aslantepe'de inşaat şirketi gibi davranıyor?

Ben şunu sorayım Galatasaray da bir arazi satılacak olursa neden hep Dursun Özbek başkan oluyor Riva satıldı başkan Dursun Özbek Florya satıldı yine Dursun Özbek

Abi musialayi aldık kiralık oynayıp gittikten sonra yerini nasıl dolduracağını düşünüyoruz boş yere data yemeyin kardeşim bazı yorumlar da kendinize kalsın yahu

Haluk Yürekli: "Başkan Dursun Özbek'e sormak isterim; Florya arazisini 'Biz inşaat şirketi miyiz?' diye yapmayarak, kimilerine göre 400 milyon dolar daha fazla kazanacakken Galatasaray, kazanmasının önüne geçen zihniyet, neden Aslantepe'de inşaat şirketi gibi davranıyor?

Ben şunu sorayım Galatasaray da bir arazi satılacak olursa neden hep Dursun Özbek başkan oluyor Riva satıldı başkan Dursun Özbek Florya satıldı yine Dursun Özbek
Guzel sorular sormus ama delikanliysa belgeleri sunsun. Dursun’a hirsiz diyorsan ve gazeteciysen belgeleri dok ortaya biz de bilelim!

Haluk Yürekli: "Galatasaray cephesindeki tüm kaynaklarımla görüştüm. Jamal Musiala transferiyle ilgili olumlu konuşan kimse yok.”

Haluk Yürekli: Galatasaray, Musiala için Bayern Münih’i yokladı. Bayern Münih hemen teklifi reddetti.

Geri
Üst Alt