- 15 Nisan 2010
- 21.378
- 5.529
- 1.858
Sane 43, Yunus 42 maç oynamış geçen sene, biri öbürünü kesmiş gibi mi sence?Sanenin önce yunusu kesmesi lazım. Dk daki sane gibi geldiyse herkes keser saneyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane 43, Yunus 42 maç oynamış geçen sene, biri öbürünü kesmiş gibi mi sence?Sanenin önce yunusu kesmesi lazım. Dk daki sane gibi geldiyse herkes keser saneyi
Biri sağ, diğeri sol kanat değil mi? Bu oyuncular birbirinin ikamesi değil ki. Barış/Leao, Sane/Yunus. Iyi olan oynar.Leao helsin Sane’yi kesemez o kadar net konuşuyorum.
Bu yıl için söyledim. Dk da yeni bitti ya. Ayrıca 9 milyonu verince mecbur çıkartıyorsun sahaya e tabi yunus da sürekli sakat olunca. Leao ne yapar hiç fikrim yok da sola ve 10 numaraya adam gelirse sane çok yedek kalır.Sane 43, Yunus 42 maç oynamış geçen sene, biri öbürünü kesmiş gibi mi sence?
Ben ziyaretçi olarak 1 ay foruma girdiğim zamanlara tekabül eder sanirimNe zaman müsbit gelişmeler olur acaba
Oyuncu gitmek istemiyor + bekliyor leaobu milan leaoyu 50 altına bırakmaz araplar neden almıyor onu anlamıyorum mesela