Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
Zaten oyle olsun demiyorum ama bu tur isimler gozunde ucundan arabistan gobi gorunuyoruz bence. CL biletli arabistan... Iste max icardiden bosalan maas kismina biri gelecek diye bakiyorum o yuzden. Osi+sane+yeni transferlerden biri 10+ kisminda olacak. Daha fazlasinda buyuk sikinti.

Onumuzdeki yaz icin cok opsiyon/taksit olmamasi da lazim, o yuzden problemli bir hesap. Olaki kotu sezon gecerse uzerine bizim taraftar kisminin gelirinde hatri sayilir dusus yasanir.

Singo 5 m maas sacmaligin daniskasi tabii. Ya da surekli mizmizlanana zam yapmak. O konuda ipin ucunu kacirip dengeyi bozdular maalesef.
Yıllardır her bölgeye 8-10 milyon bonservis 1.5-2 arası maaş ile çok ciddi bir takım kurabilirdik.
Her şeyden korkuyor elemanlar. Giden gitsin arkadaş oyuncudan bol bir şey yok.

Sen sezon somuma doğru çıtayı osimhen kalitesi diye açıp ağustosa geldiğinde elinde lemina sözleşme yenileme ile kapatırsan orada kafadan patlarsın zaten

Divandan ümitli olanlara da gülüyorum heriflerin umrunda mı transfer falan

Gs adasının güçlendirilmesi falan sıkar dursun birkaç bişey ayakta alkışlarlar
Normal surecte ben de bir sey beklemem ama mutlaka 2 3 kisi mikrofonda taraftar delirdi etti falan diyecektir ufak tonda ama beklenen ortam olmaz. Hatta bazilari "bravo, taraftar yukseldi diye para harcayamayiz" falan da der cunku kimisi istiyorki 1 lira bile harcanmasin.

Belki sadece su gelir gider uzerinden transferden bagimsiz "seffaflik" ya da iletisim uzerine giderler o kadar.

Baskanin klasik 7 8 projeli konusmasini kimse takmaz gibi her ay ayni seyler cunku.(Benim beklentim zaten acilistan sonra baskanin "toplantisi var" diyerek ayrilacagi.."beyler ben gidiyorum, Ayhan'i falan hic cekemem simdi" modundadir gibi geliyor bana - en merak ettigim sey bu acikcasi)

Normal surecte ben de bir sey beklemem ama mutlaka 2 3 kisi mikrofonda taradtar delirdi stti falan diyecektir ufak tonda ama beklenen ortam olmaz.

Belki sadece su gelir gider uzerinden transferden bagimsiz "seffaflik" ya da iletisim uzerine giderler o kadar.

Baskanin klasik 7 8 projeli konusmasini kimse takmaz gibi her ay ayni seyler cunku.(Benim beklentim zaten acilistan sonra baskanin "toplantisi var" diyerek ayrilacagi.."beyler ben gidiyorum, Ayhan'i falan hic cekemem simdi" modundadir gibi geliyor bana - en merak ettigim sey bu acikcasi)

Ya karşısına aday bile çıkartmamışsın yalandan da olsa

Böyle kepazelik olamaz Gs camiasının utanç kaynağı bir seçimdir bu

O değil de biz maçlarda kaanı niye deniyoruz abi hala. Adamın hayali schalke ile 3. ligde yuvarlanıp emekli olmak.
Abilik mi yapacak yani.
Git dünyada herhangi bir ortalama düşük ücretli bir herifi al getir onu dene en azından farklı bir şey senemiş olursun.
Her sene kaanı niye biz deniyoruz bunun mantığı nedirD

Zaten fener ile en buyuk fark burada cikiyor..hadi bonseevisi hallediyorsun bir sekilde, ama maaslara gelince kasaya para koyan yok gibi anladigim kadariyla. Fenerin yonetimlerine kim gelse formulunu bulup kasaya para sokuyor. Kuralina gore midir tartisilir tabi , turkiye ortami sonucta ama en major fark bu.

Umrumda degil ama merak ediyorum nasil temzilik yapacak bu herifler 1 ay boyunca bunla ugrasacaklar...
Limitte bayağı ekside olmaları lazım şu anda. Bayağı bi oyuncu göndermeliler. Tabii bunun üstüne Leao gibi çok pahalı bir adamın peşindeler, ilginç. Sanki köprüleri yakmışlar gibi davranıyorlar.

An itibariyle hocanın bize 2 tane ilk 11 lazım dediği kadronun durumu şu

Uğurcan
Singo Sanchez Apokerim Jakops
Torreira Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen

Jankat
Sallai Arda Eyüp Eren
Kaan Lesley
Yunus İlkay Berat
Ada Yüzgeç

Ya karşısına aday bile çıkartmamışsın yalandan da olsa

Böyle kepazelik olamaz Gs camiasının utanç kaynağı bir seçimdir bu
Aday cikmamasindaki sebebi ben projelere ve bir suru surecin baslamasina bagliyorum hep dedigim gibi. Sadece futbol vs uzerinden bir durum olsa aday cikardi kesin.

Kimse girmek istemiyor o topun agzina, floryada 1 sene mi oldu daha kismi yikim yapildi. Kemerburgaz tamamlanmadi, uzerine iste bu stad catisini kapat yoksa sunu yap mi neydi diye tahhutle aslan vadisi sureci. Hic alakasi olmayan asla girmez o isin altina - baskan kimle ne gorusmus, kimle ne anlasilmis vs hepsi resmi kisimlar haricinde iliskiler olarak kapali kutu. Hepsi bu sureci takip ediyor, futbol takim bilmemne ikinci planda o ortamda bence.

1 adam bunlari goguslenebilirdi o da daha beraat etmedi maalesef. Uzerine oynadilar resmen. Adam akilli kimse destek cikmadi ilk surecte , oyle pankart acmakla olmuyor o is 1 sene sonra. Adamin isi gucu , ailesi... Devre disi biraktilar iste.

Bugün divan kurulu var
Dursun ona çalışmıştır şimdi dosya dosya, başlatmayın transferinizs demiştir

Orada neler konuşulacağı önemli
Umarım plansızlıktan bahseden birileri çıkar. Dursun en tırstığı yer Divan

Transfer illa yapılması gereken bir şey değil ama biz aç gözlülükten istemiyoruz, bu takımın eksikleri ortada

Yedek sol stoper yok
10 numaran yok
Alternatif sol kanadın yok
Yedek santraforun yok

Lesley geldi o da 6 değil 8 oynar, haliyle baba bi 6 numaran yok Lemina full oynayamaz + sağ stoper alternatifi zaten

Transfer illa yapılması gereken bir şey değil ama biz aç gözlülükten istemiyoruz, bu takımın eksikleri ortada

Yedek sol stoper yok
10 numaran yok
Yedek santraforun yok

Lesley geldi o da 6 değil 8 oynar, haliyle baba bi 6 numaran yok Lemina full oynayamaz + sağ stoper alternatifi zaten
10 ve yedek santrafora bir seyler olacak iyi kotu eminim zaten de obur ikisi icin umutlanmiyorum.

10 ve yedek santrafora bir seyler olacak iyi kotu eminim zaten de obur ikisi icin umutlanmiyorum.

Renktaş şöyle diyeyim, ortalama bi futbol izleyicisiyim, futbola dair biliyormuş gibi konuştuğum şeylerin çoğu da muhtemelen yanlıştır shshshshs

Ama bir şey var, yönetimi çok iyi biliyorum ve tanıyorum. Bu yüzden haziran başından beri yerli yabancı sözleşmesi bitmiş veya kulübünden ayrılmak isteyen 10 üzerinden 7’lik topçuları alalım diye yırtındım. Hala da öyle.

Çoktan Brandt vs çekmiş olabilirdik en azından kafamız rahattı

Bu adamlar gidecekler haziranda 15’e bitecek transferi Ağustos sonunda 30’a alacaklar bu yine olacak

Yedek sol stoper yok
10 numaran yok
Yedek santraforun yok

Lesley 6 değil 8 ise daha beter

Torreira bu sene geçen seneler gibi olmayacak ki geçen sezon sallandığı çok maç oldu. Bu sene full 50 maç oynayamaz bu bir gerçek. Lesley 6 ise, torreiranın dinlendiği maçlarda net iyi performans vermek zorunda yoksa işimiz zor.

He 6 değil 8 ise, 6 da bir boşluk var. Dediğim gibi torreiradan bu sene full 50 maç umudum yok

Renktaş şöyle diyeyim, ortalama bi futbol izleyicisiyim, futbola dair biliyormuş gibi konuştuğum şeylerin çoğu da muhtemelen yanlıştır shshshshs

Ama bir şey var, yönetimi çok iyi biliyorum ve tanıyorum. Bu yüzden haziran başından beri yerli yabancı sözleşmesi bitmiş veya kulübünden ayrılmak isteyen 10 üzerinden 7’lik topçuları alalım diye yırtındım. Hala da öyle.

Çoktan Brandt vs çekmiş olabilirdik en azından kafamız rahattı

Bu adamlar gidecekler haziranda 15’e bitecek transferi Ağustos sonunda 30’a alacaklar bu yine olacak
Savunmuyorum ki zaten , benim bakis acim su

"Tranafer yapmiyoruz / kapattik " vs gibi bir durum olmayacagina gore, bir iki.hamle.kesin olacak. Kalitesi, dogrulugu tabii kapali kutu.

Dogru surec yurutulen transfer donemi yok neredeyse zaten. Erden Timur sapkadan tavdan cikarttigi kisimlar var, icardi durumu var vs. ama baktiginda zaten erkenden hazirlandigimiz net ufak eksikli kamp ne zaman gecirdik ? Gecen sene Sane ile basladi surec, osi ile devam etti- harika diyorduk- ustune singoya verilen butce ve ugurcana verilen butce ve mertensin yeri dolmamasi zora soktu seni. Kagit ustunde en basarili sezondu ayrica ama detaylara bakinca can sikan epey sey var.

Gorecegiz 4 senelik cuval inciri berbat edecekler mi diye (hissiyat olarak edecekler hakim haliyle)

Savunmuyorum ki zaten , benim bakis acim su

"Tranafer yapmiyoruz / kapattik " vs gibi bir durum olmayacagina gore, bir iki.hamle.kesin olacak. Kalitesi, dogrulugu tabii kapali kutu.

Dogru surec yurutulen transfer donemi yok neredeyse zaten.

Gorecegiz 4 senelik cuval inciri berbat edecekler mi diye (hissiyat olarak edecekler hakim haliyle)
Kimseyi göndermeden eğer sadece 10 no ve santrforla kapatırsa geçmiş olsun

Fener şampiyonluğu izleriz

Kimseyi göndermeden eğer sadece 10 no ve santrforla kapatırsa geçmiş olsun

Fener şampiyonluğu izleriz
Kapali kutu ustad iste..iletisim yok, rotamiz ne, beklentiyi nerede tutalim modunun ipi kacti taraftarda hakli olarak.

Taraftar degersiz hissediyor net sekilde ( transfer oburlarindan bahsetmiyorum tabii.)

Gorecegiz ne olacak iste surecin sonunda.

Geri
Üst Alt