Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    130
Tostosun planı kural var diye transfer yapamayıp sonra ifbnin kuralı esnetmesine göz yummak mı

Bu arada transferler er geç gelir durusunu tanımıyonuzmu taraftarı iyice çileden çıkarmadan oyuncu almaz Maks diyorum 10 gün içinde 2 oyuncu iner

Dursun baskan gerekli hamleleri yapacaktır

Raad ol aslan parcası
44906a25-3554-4442-a1b3-0a23f01e8c4d.jpg

Singo out

Reijnders+Leao in

Sadece şu hamleler yapılsa 4-3-3 formasyonu için gayet yeterli bir kadro ortaya çıkar da hoca 10 numara diyip duruyor, boktan 4-2-3-1 inden asla vazgeçmez. Defansif katkısı hiç olmayacak bir 10 numara ile birlikte Leao işi yanlış olur; merkezdeki iki adamın iflahı kesilir, bu ikisinin arkasını toplamaktan. Sonra Kocaeli filan geçişlerle defans hattını perişan eder, elalem stoperlere sarar yine.

Bence Musialayı “Bizim 10 numaramız yok, gelirsen en az 45 maç yaparsın, eski formuna kavuşursun, diğer takımlarda bu kadar maça çıkamazsın.” diye ikna etmeye çalışıyorlar. Ama Musiala çok büyük isim, istediği takıma gider. Biz Musialayı kovalarken diğer 10 numaralardaki fırsatları kaçırıyoruz.

Bct ne bahane bulacak acaba

"Arkadaslar sosyal bir deney yaptik" falan mi diyecek mesela
Burhanın satır aralarından dökülen kolpaları:
1- Beni yalanlamaya harcadıkları eforu transfere harcamadılar (İddiana göre adamlar gizli gizli musiala almış daha nasıl bir efor olsun)
2- Galatasaray musialayla da bayernle de anlaştı hala arkasındayım transferin son gününe daha çok var (İki tarafla da anlaşıldıysa son günü neden bekliyoruz zurhan can efendi son güne kadar bana saldırmayın kalkanı mı bu)

Joao Felix çok aklıma yatıyor gündemimizde var mı bilmiyorum da.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt