Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    128
Sakatlanmaz, öyle keyif vermez ama işini görür. Ispanak yemegi gibi adam. Faydalı, karnını doyurur ama keyif almazsın.
Tam besiktasa gidip basarılı olacak profil. Bize gelirse bu kadar ismin sonunda zaten baştan ölü doğmuş bir evlilik olur ama KDB yerine falan 1000 kere istersin.
Brahimden istatistik olarak cok geride degil de tabi bruno ile karsılastırılmaz bile
Ekli dosyayı görüntüle 329753
Keyiften kastın ne mesela?Akrobasiki yapsın?Pas trafiğini yönetsin çilingir görevi görsün duran topları kullansın yeter.Yapmaz mi???

Barış Alper kariyerine açık veya forvet olarak devam ettiği sürece gelişmez elestirilmeye devam eder..

Bek oynarken daha faydaliydi
Geriden önü açık geliyordu
Daha geniş alan buluyordu.
Bekten hiç çıkarmayacaktik

Teknik kapasitesi bu kadar düşük bir oyuncu
Ilerde oynayamaz

Camia olarak şampiyonluğa doymuşluk sezonumuz bu sene galiba. Rekor kırılmaz gibi geliyor bana

Keyiften kastın ne mesela?Akrobasiki yapsın?Pas trafiğini yönetsin çilingir görevi görsün duran topları kullansın yeter.Yapmaz mi???
Net yapar yanlıs anlama bana kalsa coktan gelseydi keske de bos bos adam pesinde kosmasaydık. Bu arada dribling de yapar, cok para isteyecegini de sanmıyorum. Keyiften kastım adam eksiltsin, dar alanda calım atsın vs. Yoksa topta tasır, sut da atar, pas da dagıtır bi de ustune her mac benzeri bir performans alırsın

Leao transferi , 10 numaraya Musiala yada başka bir U23'ün gelmesine bağlı gibi duruyor. Bir transfer gerçekleştiğinde arkası çorap söküğü gibi gelecektir.

Sakatlanmaz, öyle keyif vermez ama işini görür. Ispanak yemegi gibi adam. Faydalı, karnını doyurur ama keyif almazsın.
Tam besiktasa gidip basarılı olacak profil. Bize gelirse bu kadar ismin sonunda zaten baştan ölü doğmuş bir evlilik olur ama KDB yerine falan 1000 kere istersin.
Brahimden istatistik olarak cok geride degil de tabi bruno ile karsılastırılmaz bile
Ekli dosyayı görüntüle 329753
Açık ve net bize ilaç olacağını düşünüyorum.Oyun aklımız olur,çilingir gibi defans açar duran top kullansın yeter.Bruno gibi hayalin peşinde daha ne kadar koşacağız soylermisin?Ben sneider etkisi yaratır diyorum.

Net yapar yanlıs anlama bana kalsa coktan gelseydi keske de bos bos adam pesinde kosmasaydık. Bu arada dribling de yapar, cok para isteyecegini de sanmıyorum. Keyiften kastım adam eksiltsin, dar alanda calım atsın vs. Yoksa topta tasır, sut da atar, pas da dagıtır bi de ustune her mac benzeri bir performans alırsın
Hocam musiala etkisi istemiyorizki zaten bizim istedigimiz kısır oyunumuzu biraz guzellestirsin o bile bize level atlatır.İnan boş işler yerine şimdiye 10 defa gelmeliydi.

Leao'yu isterim ama bu sezon biraz sakatlık sorunları ile uğraştı.

3 ay falan oynamadı ciddi adductor sakatlığı yaşadı umarım kronikleşmez. Çünkü daha önceki yıllarda da yaşadı bu sakatlığı.

Onun dışında benim gram çekimserliğim yok gelsin çünkü adam bir kere istatistik yapabiliyor.

Bu sezon hariç son 4 sezonu hep double double yapmış. Sane gibi istatistik özürlüsü bir adam değil.

Milan gibi kaos bir kulüpte yapıyor bunları... Ayrıca son sezon Alegri futbolunu bilenler bilir.

Adam her maç 1-0'a oynuyor gibi. Son sezon hem sakatlık yaşadı hem de Alegri futboluna rağmen 10 gol 3 asist yapmış.

İşte en önemli husus son cumlen.Standart oyun kurucun olacak bu coook önemli birşey aslında.Daha ne olsun.Tabii sen çıtayı arsa cikartirsan gözünün önündeki oyuncuyu almaya tenezzul bile etmezsin.Cok şey kaciriyoruz coook.

Kapatın dükkanı boşa elektrik filan yakmasın

15'nden sonra tekrar bakarız

Leao yu istemeyenler niye istemiyor, Barış Sane kanatları yeterli olsa biz geçen yıl Lang ı almazdık, hele o Sane ile sezon bitmez. Her türlü yedek kanat alacağımıza Leaoyu alırız.

Osimhen
Leao 10 Barış

Gayet iyi bir hücum hattı. Sanede rotasyonda yer alır bazen dördünü bir arada oynatırsın. Muhasebeciler düşünsün maliyetini

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leao yu istemeyenler neden istemiyor diye biraz özetleyeyim... öncelikle iyi oyuncu olduğunu söyleyeyim de sonrasında söyleyeceklerimi farklı algılamayın...

1. Sebep yaş sınırı... Ben şahsen 10 numara mevkisine kullanmamız gerektiğini düşünüyordum. Ama musiala olursa bu sebep ortadan kalkar.

2. Sebep ilk önceliğimizin 10 mimara transferi olması...

3. Sebep son dönen performansı ve disiplinsiz davranışları diyebiliriz. Bu insanı korkutuyor. Ve ben şahsi olarak portekizli çoğu oyuncudan korkuyorum bu konuda. Oliviera bruma etkisi falan da olabilir bu.

4. Sebep maliyetli olması... yukarıdaki nedenlerden dolayı bu maliyet altına girmenin çok büyük bir risk barındıracağını düşünmem.

5. Sebebep ise topla fazla oynamayı sevmesi ve top kayıplarının fazla olması. Biz izlerken çoğunlukla müthiş çalımlarını falan izliyoruz da sane gibi yaptığı kayıplar bizi öldürebilir... sağlı sollu yapılacak kayıplar da oyunumuzu çok etkiler...

Benim naçizane düşüncelerim bunlar...

kafada kurduğum sayıda transfer yapabilmemiz, bir tek u23 olarak musiala'yı alabilmemizle mümkün oluyor harbi insanlık tarihinin en mühim transferiymiş

Benim aklım almıyor.Senin oyun kurucun yok .Sen kanat oyuncusu için teşviki mesai yapıyorsun.Pes yaaa.

Geri
Üst Alt