Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
dünya kupasında izledim singo doue den 3 gömlek daha üst düzey topçu gibi gözüktü. jelertten iyi tabi ki ama kaçan bir balık yok
Ordaki kistas karsilastirmadan ziyade 1 M euro mu ne fark olayi vardi 5 gun her gun adam geldi bize guya...sonra kulup olarak bizle baya dalga gectiler sosyal medyada.Ustune sen daha fazla.oarayla jelert aldin (gene bekleneni karsilamadi) vs vs.

Kotu surec yonetimi ve cenk ergundu galiba hatiple beraber o donem. Komediydi.

dünya kupasında izledim singo doue den 3 gömlek daha üst düzey topçu gibi gözüktü. jelertten iyi tabi ki ama kaçan bir balık yok
Singo oynayabilse dünyada ilk 10 da olabilecek bir potansiyel ama oynayamıyor adam o boy o kalınlığa rağmen entresan bir çeviklik var çocukta Okan hoca uğraşmıyor aslında bu yönünü birinin yönlendirmesi lazım kontrollü depar atmayı ivmelenmesi vs

izlediğim bir adam değil. Sadece UEFA maçında bizimkileri perişan etmişti onu net bir şekilde hatırlıyorum.

Mesela geçen seneki CL maçında oynadı mı tam hatırlamıyorum bile...

Ajax'ın bu paralara kolay kolay adam bırakmadığı da bir gerçek yani.
Birakiyor cunku cocuktan bir halt olmadi su ana kadar.

1785330782562.webp

Bir transfer doneminde 3 tane 50m Eurol'luk adam almamiz icin 2 oyuncu falan satmaliyiz bence. Baska turlu zor.
Zaten buna ihtiyaç duymamak için güzel bir yapılanma şart. Yıllardır Türk takımlarının sorunu her yıl 10 adam alıp 10 adam göndermesi, kadro yenileme yapılır ama adım adım ilerlemesi lazım, büyük ve zengin takımların kadro yenildiği dönem oluyor ama hunharca alım yapmıyor. çöp 10 adama 100m harcanacaksa iş zor ama 2 adama veya 3 adama 100m harcanır ve güzel bir yapılanma olursa herşey tıkırında ilerler, yollarken para kazanabileceğin adamlar da şart. Dediğin doğru fakat Osimhen gibi adam satın alıyorsan çevresine o seviye de zaten adam alamazsın ama yakın seviye de oyuncular olmalı diye düşünüyorum, eğer bu yapılmazsa Osimhen e harcanan para da verimsiz harcama olur, harcadığını belki geri alırsın , kağıt üstünde 10 yıl sonra vay be osimhen gibi adam oynadı der geçeriz pek kıymeti olmaz.

Zaten buna ihtiyaç duymamak için güzel bir yapılanma şart. Yıllardır Türk takımlarının sorunu her yıl 10 adam alıp 10 adam göndermesi, kadro yenileme yapılır ama adım adım ilerlemesi lazım, büyük ve zengin takımların kadro yenildiği dönem oluyor ama hunharca alım yapmıyor. çöp 10 adama 100m harcanacaksa iş zor ama 2 adama veya 3 adama 100m harcanır ve güzel bir yapılanma olursa herşey tıkırında ilerler, yollarken para kazanabileceğin adamlar da şart. Dediğin doğru fakat Osimhen gibi adam satın alıyorsan çevresine o seviye de zaten adam alamazsın ama yakın seviye de oyuncular olmalı diye düşünüyorum, eğer bu yapılmazsa Osimhen e harcanan para da verimsiz harcama olur, harcadığını belki geri alırsın , kağıt üstünde 10 yıl sonra vay be osimhen gibi adam oynadı der geçeriz pek kıymeti olmaz.
Tamam iste 1 veya maksimum 2 tane alirsin.

Ama Fernandes, Leao, Reijnders ayni anda alamazsin diye dusunmekteyim.

Ordaki kistas karsilastirmadan ziyade 1 M euro mu ne fark olayi vardi 5 gun her gun adam geldi bize guya...sonra kulup olarak bizle baya dalga gectiler sosyal medyada.Ustune sen daha fazla.oarayla jelert aldin (gene bekleneni karsilamadi) vs vs.

Kotu surec yonetimi ve cenk ergundu galiba hatiple beraber o donem. Komediydi.
doğru ama sonuçta doue den çok daha iyi bir sağ bekimiz var. efor ve depar işini biraz fazla abartıyor, gücünü jacops gibi verimli kullanmayı öğrense bu sıkıntısı çok rahat çözülür, kronik değil oyun tarzı sakatlıyor adamı, üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Bir sene sakatlanmasın italyan kulüleri inter kapsısında köpek gibi yatar. çok değerli bir oyuncumuz ben şuan takımda satılması gereken en son oyuncu olduğunu düşünüyorum

Tamam iste 1 veya maksimum 2 tane alirsin.

Ama Fernandes, Leao, Reijnders ayni anda alamazsin diye dusunmekteyim.
Bende aynı düşüncedeyim 😀 hatta mesela Leao ya ihtiyaç var mı ? Bunu da düşünmek lazım, tamam iyi adam falat öncelik neresi 8 ve 10, ayrıca solstoper de sorun yaşama potansiyeline sahibiz, hatta bence 6 no da potansiyel sorun yaşama ihtimali var, ben daha çok bu noktalara öncelik verilmesi gerektiğini düşünüyorum, sonrası fırsata döner ama ana ihtiyacı fırsata bırakmamak lazım. kesinlikle doğru 2 -3 adet olur maks yanına da işte yerli falan kovalanır gerisi fırsata bakılır, gelire gidere göre ayar çekilir.

doğru ama sonuçta doue den çok daha iyi bir sağ bekimiz var. efor ve depar işini biraz fazla abartıyor, gücünü jacops gibi verimli kullanmayı öğrense bu sıkıntısı çok rahat çözülür, kronik değil oyun tarzı sakatlıyor adamı, üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Bir sene sakatlanmasın italyan kulüleri inter kapsısında köpek gibi yatar. çok değerli bir oyuncumuz ben şuan takımda satılması gereken en son oyuncu olduğunu düşünüyorum
Benim de beklentim cok, maasini hala anormla buluyorum ama yonetim konusu o.

Singodan bagimsizdi dedigim surec. O iyiydi kotuyduden ziyade.

DK da sakatlandigi pozisyonda arka adele ile dizi tepti herif. Gucunu kontrolsuz kullaniyor dedigin gibi.

Bence sag bek o olacak ama durumu be, idman yapabilir mi vs bilsek iyi olurdu.

hatali yaptigimiz, kulube uyum saglayamayan transferlerimiz oldu. beklentileri karsilayamayan transferlerden gerekli dersleri cikardim dedi. ona emanet edilen butceyi en dogru ve verimli kullanmaktan falan bahsetti.
Ona kadar Jelert, Cuesta, Kutucu vs bir ton adam var.

Singo da yanlış, kendi yaptığı Uğurcan transferi de özünde yanlış bir süreçti.

Kendini Florentino Perez falan sanıyor.

Neyse bundada vardir bir hayir

beceriksiz vasifsiz yonetimden kurtulup bir sene cope atmak da bizim kaderimiz olsun.

Gerci kim baskanlik yapabilir bilmiyorum

Geri
Üst Alt