Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
hatali yaptigimiz, kulube uyum saglayamayan transferlerimiz oldu. beklentileri karsilayamayan transferlerden gerekli dersleri cikardim dedi. ona emanet edilen butceyi en dogru ve verimli kullanmaktan falan bahsetti.
Ona kadar Jelert, Cuesta, Kutucu vs bir ton adam var.

Singo da yanlış, kendi yaptığı Uğurcan transferi de özünde yanlış bir süreçti.

Kendini Florentino Perez falan sanıyor.

Neyse bundada vardir bir hayir

beceriksiz vasifsiz yonetimden kurtulup bir sene cope atmak da bizim kaderimiz olsun.

Gerci kim baskanlik yapabilir bilmiyorum

Bende aynı düşüncedeyim 😀 hatta mesela Leao ya ihtiyaç var mı ? Bunu da düşünmek lazım, tamam iyi adam falat öncelik neresi 8 ve 10, ayrıca solstoper de sorun yaşama potansiyeline sahibiz, hatta bence 6 no da potansiyel sorun yaşama ihtimali var, ben daha çok bu noktalara öncelik verilmesi gerektiğini düşünüyorum, sonrası fırsata döner ama ana ihtiyacı fırsata bırakmamak lazım. kesinlikle doğru 2 -3 adet olur maks yanına da işte yerli falan kovalanır gerisi fırsata bakılır, gelire gidere göre ayar çekilir.
Dogru olan da bu, evet.

Benim de beklentim cok, maasini hala anormla buluyorum ama yonetim konusu o.

Singodan bagimsizdi dedigim surec. O iyiydi kotuyduden ziyade.

DK da sakatlandigi pozisyonda arka adele ile dizi tepti herif. Gucunu kontrolsuz kullaniyor dedigin gibi.

Bence sag bek o olacak ama durumu be, idman yapabilir mi vs bilsek iyi olurdu.
singo satılacak bir adam değil dünyanın en iyi sağ beki olma potansiyeli var. Dursun fena yanılacak singoya sürekli salladığı için. Singo zaten hedefleri büyük olan bir topçu zaten gitmek istese çok rahat iyi bir teklif getirir menajeri

Dursun Özbek: "Hiç ilgilenmediğimiz hiç gündemimizde olmayan onlarca oyuncu yazılıp çiziliyor. Bu söylediğimden sonra bi düşünün bunlar niye yazılıyor. Kulübün yapacağı transfer sayısı bellidir yazılana çizilene bakarsan 4-5-6 tane oyuncu gelmek üzere uçaklar kalkacak. Bunun bir amacı olduğunu düşünüyorum Galatasaray'da nasıl bir kargaşa nasıl bir kaos yaratabiliriz. Yazılanlara bakarsak başkan parayı vermiyor, parayı şeye ayırdılar inşaata ayırdılar."
Hmmm burada yazilana gore 4 transferden daha az transfer olacak anlamina geliyor gibi. Maksimum 3.

Boey'i istemiyorum asla ilk dönemki performansına ulaşabileceğini sanmıyorum

Galatasaray, kamp organizasyonundaki aksaklık nedeniyle otel değiştirmek durumunda kaldı. İki gün daha konaklanacak otel odalarında klima bulunmuyor. (HT Spor)

singo satılacak bir adam değil dünyanın en iyi sağ beki olma potansiyeli var. Dursun fena yanılacak singoya sürekli salladığı için. Singo zaten hedefleri büyük olan bir topçu zaten gitmek istese çok rahat iyi bir teklif getirir menajeri
Sevgili Ulaş , denge sorunu olan , pozisyon bilgisi tam gelişmemiş bir oyuncu nasıl dünyanın en iyi sağ beki olabiliyor bir anlatırmısın lütfen. Herşeyi geçtim denge sorunu inanılmaz seviyede.Buda akrobasi hareketleri yapmasına hatta sakatlanmasına kadar gidebilecek sorunlar teşkil ediyor.Ayrıca 20 maç üstüste oynamamış bir oyuncu nasıl en iyi seviyelerine çıkabiliyor? Açıkçası inşallah sen haklı çık dünyanın en iyi sağ bekine sahip olalım ve 100 milyona satalım.Canı gönülden isterim ama inan ki çok zor.

1785331883222.webp

Hele hele tipe bak...

Tepki gösterince kızıyorlar plansızlık her alanda var

Istikrarli performans vermesi lazim. Bir de ortasahamiz biraz daha adam oluncs beklentimiz karsilanabilir umarim

Transferi geçtim kendisini kulübün sahibi sanıp taraftara trip atmalar sonun yaklaştığını gösteriyor.

Burası başka kulüplere benzemez. O ünvanı o koltuğu alıverirler elinden anlamazsın bile

Geri
Üst Alt