Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu herif Can Uzun ve Enciso ayarında bile futbolcu almaz alamaz. Nöbeti kilitlesej akıl sağlığımız açısından daha iyi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu yazacaktım, benden çok yaşayacaksın. En sağlam haliyle bile adamın pas alışverişleri bariz sıkıntılı ve bunu tümüyle düzeltebileceği yaşları çoktan geçmiş durumda. Sahaya underdog olarak çıkacağımız 3-5 maçta göstermesi olası defansif cengaverlik için elde tutmak aşırı lüks. 5-10 zararına da olsa, talibi çıktığında yapıştırmak gerekiyor.
30 maçta 1 rakibin üstünden saçma sapan çalım atıyor diye hücumu iyi sanılıyor adamın

Ligin en az 25 maçında bi faydası yok rakipler gelemiyor zaten, bizden iyi veya denk takımlarla oynarken evet faideli

Ligin sonunda oynamaması da bu yüzden sakat falan değildi sallai çok daha faydalı olduğu için oynadı

30 maçta 1 rakibin üstünden saçma sapan çalım atıyor diye hücumu iyi sanılıyor adamın

Ligin en az 25 maçında bi faydası yok rakipler gelemiyor zaten

Ligin sonunda oynamaması da bu yüzden sakat falan değildi sallai çok daha faydalı olduğu için oynadı
Yuzde yuz haklisin ancak bu adamda potansiyel gercekten var. Hala da olabilir. Ancak benim asil takildigim durum sakatlik olayi. Sakatlanmadan bir sezon oynarsa parasini bence cikarabiliriz. Ancak kafada daha ust seviyede bir lige gitme istegi olmasi lazim. Cunku o aldigi maasi kimse ona bizden giderken vermez.

S.A

Durusunun söylemlerinden yola çıkarak en iyi transferin Eylül ayında yapılabileceğini ve parayı inşaata yatırdığımızı anladım

Bu arada dursunun Eylül ayı dediği de 2 Eylül gecesi ucl liste bildirimi son olduğunu biliyordur umarım

Sonuç olarak yönetim aralık ayını dahi göremeyecektir

Yuzde yuz haklisin ancak bu adamda potansiyel gercekten var. Hala da olabilir. Ancak benim asil takildigim durum sakatlik olayi. Sakatlanmadan bir sezon oynarsa parasini bence cikarabiliriz. Ancak kafada daha ust seviyede bir lige gitme istegi olmasi lazim. Cunku o aldigi maasi kimse ona bizden giderken vermez.
35-40 maç 90 dk oynayabilecek oynayabilecek bi adam değil, her takım bunu idareli kullanmış aldığı süreler komik barış abdülkerim falan bunun 2 sezonda oynadığını tek sezonda oynuyor

Geri
Üst Alt