Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Arjantin de ne olabilir? Onu anlamadım
green-gas-pump-object-clipping-path.jpg

pozisyon bilgisinde sağ bek için ise o bahsettiğin defo yok, CL de oynadığı hiçbir maçta sağ bekten arkasına adam kaçırdığını görmedim. stoper konusu başka stoper oynadığı maçlar ile karıştırdın sanırım.

denge sorununu anlamadım. denge sorunu yok yere yıkılması çok zor bir topçu sürekli yere düştüğünü falan görmedim. sıkıntsı vücudunun limitlerini algılayamıyor dakika 90 da 50 metre geriye depar atıp aynı zaman havertzi sırtına alamazsın öyle bir android yok dünyada orada topu taca atacaksın vücudunu koruyacaksın. zamanla çözer ise bunları ki bu konuda master yapmış 2 topçu var takımımızda torreira ve jacobs onlardan öğrenebilir pro topçu sonuçta.
Stoper asla kabul etmediğim için sadece sagbek için konuştum anlamışsındır.Senin bir performans analizi yapabilmen için 20 maç ustuste gorebilmen lazım .Bu sene bunu verebileceğine inaniyormusun.Denge sorunu su ileri cikislardan sonra dönüşlerde iri cussesini bir sağ bek gibi kullanamayip manevrasinda sıkıntılar var.En azından izledigimiz maçlarda bu izlenimi aldık.Tekrar söylüyorum 20 maç oynamaliki üzerine konusabilelim.Sallaiden formayı kapabilirse.Sevgili Ulaş Sagbek diyorum başka mevki değil.

Bu konuda hakli. Baskasi limitlere uymuyor diye biz de uymayalim denemez. Ha naparsin? Baktin digeri gercekten limitleri umursamadan transferler yapiyor, gider onlarin ustunde baski kurmak icin, onlarin limitlere uymuyor olmasina dikkat cekmek icin aciklama yaparsin. Federasyon ile konusursun vs vs.
Evet katılıyorum ama şimdiden çıkıp bir şeyler söylemek de lazım.Aslında bu kural esnetilirse onlar fazlalıktan kurtulur belki ama bize de fırsat transferi yapma olanağı sağlar bu da onların zararına olur.Önce değişiklik yapılmadan halletmeye çalışacaklardır çok sıkışırlarsa gündeme gelir diye düşünüyorum.

Rennes maçı fena yangın yerine döner ilk defa 4/4 yapmış takımın taraftarı stadyumda istifa diye inletebilir tarihe geçer.

Bir konuda fikrim sabit. Geçen sene Singo yerine Sallai veya Boey oynasa 2 Liverpool maçını da kaybederdik. Adam geride beklediğin zaman gerçekten çok iyi hatta mükemmel seviyede iyi. Bu sene rakip olarak karşımıza Psg veya Real filan çıksa Singo yine çok iş yapar.
Asıl sorun adam sahada kalamıyor ve kalacak gibi de durmuyor. 3 fener maçında yoktu, Juve maçlarında yoktu, bjk maçlarında yoktu vs vs say say bitmez.
Değil 30 milyon 20 25 arası teklif gelse satarım. Zararı sineye çekip yoluma devam ederim.
Günümüzde neredeyse hiçbir bek sabit kalmiyorki.Hepsi bindirme derdinde.O cusse ile bindirme yapması bir dert ,geri dönüşleri apayrı dert.Zor yani.

30 maçta 1 rakibin üstünden saçma sapan çalım atıyor diye hücumu iyi sanılıyor adamın

Ligin en az 25 maçında bi faydası yok rakipler gelemiyor zaten, bizden iyi veya denk takımlarla oynarken evet faideli

Ligin sonunda oynamaması da bu yüzden sakat falan değildi sallai çok daha faydalı olduğu için oynadı
Hocam birde aldığı maaş ve bonservisi inanılmaz yüksek.Her türlü batıyor.

Türkiye'nin Bayern'i olacakken Türkiye'nin Galatasaray'ı olduk 😐

Geri
Üst Alt