- 23 Ocak 2019
- 25.079
- 32.709
- 2.273
Doue mi?Raphinha rafa kalkti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue mi?Raphinha rafa kalkti
Evet 10 numara eksikliği oyun kurma içşn sane yi zorluyor maç içerisinde. O da sürekli tıp kaybı yaşıyor. Oysa ki mertens ile birlikte sane olmuş olsa aea toplarla asistlerle daha çok pozisyona girer ve gol katkısı verir. Ama ne yapıyor orta sahaya taç çizgisine gelip topu alıp adam eksiltip pozisyon hazırlamaya çalışıyot ve top kaybediyor...10 numara ismi geçmemesi endişe verici.
10 numara alsan elindeki Sane ve Barış gibi kanatlar da yükselecek
Ama tabi her şeyin en iyisini bilen futbol uleması en kritik transferi Eylül piyangosuna bırakacak
Kelle gitti g.t kaldı ortaya konacakBCT: Leao yem
Paçasını koymuşkellesini de koymuş mu![]()
Sanırım giren girdi ha bukadar (minnacık) ha bu kadar (köküne kadar) mantığına büründü sanırımKelle gitti g.t kaldı ortaya konacak
Gole yakın birisi. Ilk 2 maçta gol atarsa kredi verirlerYetenek için demedim, bizim taraftarın huyunu hepimiz biliyoruz, o sabır bizde yok![]()
Kesinlikle. Sağda daha rahat oynadığını düşünüyorum. Juve maçında dağıtmıştı misal rakibi sağda başlayıp. Solda Lang ile çıkmıştık.baris sagda daha etkin oldu gecen sene son zamanlarda
ilginctir solda daha golcuydu ama bu sanirim diger oyuncularin ona alan acmasi ve kosu yoluna attigi paslardan oturuydu
solda alip goturdugu toplardan verim alamazken sagda kanat oyuncusu olarak daha uretken oluyor baris
sol icte tamamen ice kat ededen golcuye donusuyor
Yaz sezonu başından beri dilimizdeki tüy tükmük ne varsa bitti... şu 10 numarayı bir koy sonra ne bk yiyorsan ye...Bize önce taş gibi bir oyun aklı lazım, şunu 1 senedir göremiyorlar ya. Barış da Sane de Osimhen de daha iyi oynayacak öyle bir adamla.
Önceliğimiz bir diğer benzer profil Leao olamaz bu durumda.
Havertz ile anlaşmışız, kiralık 1 sene, zorunlu satın alma opsiyonu yok. 50m karşılığı öncelik Galatasaraydataze kolpa lazim
ben şimdi kolpaladım 
Musiala da can da alınmalı bence... hatta can a o kadar para basılıp yedekte tutulmasına bile laf etmem...Musiala ya da Can gibi kontenjan harcamayan bir 10 alınmayacaksa
Leao gereksiz olur.
Bu ikisinden biri olacaksa Leao’ya hayır denmez.