Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.252
- 14.023
- 1.498
Amman diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddiyat umrumuzda değil üstat ben okeyim.Gerçekçi olarak maddi olarak hangi şartlarda Leao'ya okey olurdunuz?
Ben isterim ama bahsi geçen rakamları başkanın imkanı yok onaylayacağını düsünmüyorum. 75 Osimhene verdik diye bi kulübün kapanmadığı kaldı 3 dönemdir kiralık transfer yapıyoruz. 50 Leao'ya imkanı yok vermez gibi geliyor zorunlu maddeyle falanMaddiyat umrumuzda değil üstat ben okeyim.
Torreia oynamaz artık bence renktaşçok iyi topçu ama 4-3-3 oynarım reijnders ile sara tijani torreira (lemina-lesly) orta sahası kurarım sara ve tijaninin olduğu takıma yıldız 10 numara almam
Kombine falan almasın o zaman millet. Dursun para harcadi da taraftar harcaması mi. Store rekor kırıyor tribün sold out bütün sene.Ben isterim ama bahsi geçen rakamları başkanın imkanı yok onaylayacağını düsünmüyorum. 75 Osimhene verdik diye bi kulübün kapanmadığı kaldı 3 dönemdir kiralık transfer yapıyoruz. 50 Leao'ya imkanı yok vermez gibi geliyor zorunlu maddeyle falan
Fenerbahçe 'nin kadrosunu geçen seneden daha iyi yapan bir oyuncu var ,onu da zaten hepimiz biliyoruz. Esas sorun bizim kadroda yer alan oyuncular değişmese bile oyuncu performanslarının düşüşe geçiyor olması. Ayrıca kadroda fazlasıyla oyun istikrarı olmayan, sakatlandıktan sonra döndüğünde aynı performansı vermeyen ( yunus, sara ) ya da sık sakatlanan ( jakobs) oyuncular var.Ya da torreira gibi eski dirayetini kaybetmiş oyuncular var. Bu da durumu zorlaştırıyorBu arada herkes febenin kadrosunu konuşuyor güçlendikleri yok bence enkazı daha da büyütüyorlar. Bireysel kadro kalitesi olarak halen farkla öndeyiz bence
Bu kim lan?
Lan sus Hollanda milli takımının en iyi oyuncusunu izleyen varmı diye soruyosun bideİsmi god olan bi oyuncu istemiyorum
lesley nin 6 numara özellikleri çok iyi değil sara torreira hatta reinders 6 noda daha iyi oynar hele lemina ile sözleşme uzatmış iken lesley 6 no göremez gibi. zaten takım orta saha doldu bir anda sara satılacak büyük ihtimalle aslında leyley ve reindersi oynatmak istiyorsan klasik 6 nolu sistem yerine sara'nın regista olduğu bir sistem ile oynaman lazım.Torreia oynamaz artık bence renktaş
Tahminim lesley 6 numara
sara ve gelirse rejinders'de 8 oynar
10 numara almayacaklar yine tahminimce
Onun yerine can uzun ve leao alınabilir
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi