Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Goygoyu bırakırsak

Goygoyu bırakırsak reçeteyi yazıyorum

Mika Godts (Ajax) :
U23 için kanat , 10 heryerde oynayabilmesi ve potansiyeli nedeniyle

T. Reijnders (M.City) : 6-8-10 her yeri rahatlıkla oynar bizim ligde İlkay’ın veremediğini bize verecek durumda.

Can Uzun (E.Frankfurt) : şutu olan yerli ve potansiyeli ve olası Barış gibi futbolcularımızın ayrılığında elimizin güçlü olmasını sağlayacak olması nedeniyle.

Vlahovic (Juventus) : tam bir golcü. İcardi boşluğunu doldurur. Sara veya Singo’dan biri ayrılırsa direkt ikna edilip alınmalı. U23 forvetin iyisi bizim lige gelmez gelse de 6 ay sonra gitmek ister. Forvet ve stoper her zaman kaşar olmalı. Bonservisi de yok.

Ahmetcan Kaplan (Ajax) : direkt alınmalı alternatif yok elde yerli stoper.

Gerçekçi olarak maddi olarak hangi şartlarda Leao'ya okey olurdunuz?

Gönlümdeki iki isim Reijnders ve rashford olur direkt seviye atlayacak isimler ama kanat için Leao ya da hayır demem maliyet ve şartlar uyarsa

Maddiyat umrumuzda değil üstat ben okeyim.
Ben isterim ama bahsi geçen rakamları başkanın imkanı yok onaylayacağını düsünmüyorum. 75 Osimhene verdik diye bi kulübün kapanmadığı kaldı 3 dönemdir kiralık transfer yapıyoruz. 50 Leao'ya imkanı yok vermez gibi geliyor zorunlu maddeyle falan

çok iyi topçu ama 4-3-3 oynarım reijnders ile sara tijani torreira (lemina-lesly) orta sahası kurarım sara ve tijaninin olduğu takıma yıldız 10 numara almam
Torreia oynamaz artık bence renktaş

Tahminim lesley 6 numara

sara ve gelirse rejinders'de 8 oynar

10 numara almayacaklar yine tahminimce

Onun yerine can uzun ve leao alınabilir

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Sallai Davinson Lucumi Jakobs
Torreira
Sara Reijnders
Barış Osimhen Rashford (Leao)

Benden okey Lucumi çok önemli defansı toparlar Sallai yerinede olurda Singo sakatlanmaz ise edsne olur

Ben isterim ama bahsi geçen rakamları başkanın imkanı yok onaylayacağını düsünmüyorum. 75 Osimhene verdik diye bi kulübün kapanmadığı kaldı 3 dönemdir kiralık transfer yapıyoruz. 50 Leao'ya imkanı yok vermez gibi geliyor zorunlu maddeyle falan
Kombine falan almasın o zaman millet. Dursun para harcadi da taraftar harcaması mi. Store rekor kırıyor tribün sold out bütün sene.

Bu arada herkes febenin kadrosunu konuşuyor güçlendikleri yok bence enkazı daha da büyütüyorlar. Bireysel kadro kalitesi olarak halen farkla öndeyiz bence
Fenerbahçe 'nin kadrosunu geçen seneden daha iyi yapan bir oyuncu var ,onu da zaten hepimiz biliyoruz. Esas sorun bizim kadroda yer alan oyuncular değişmese bile oyuncu performanslarının düşüşe geçiyor olması. Ayrıca kadroda fazlasıyla oyun istikrarı olmayan, sakatlandıktan sonra döndüğünde aynı performansı vermeyen ( yunus, sara ) ya da sık sakatlanan ( jakobs) oyuncular var.Ya da torreira gibi eski dirayetini kaybetmiş oyuncular var. Bu da durumu zorlaştırıyor

Takımın sorunu orta saha ve organizasyon

Artık daha oturaklı aklı başında top oynamalıyız.

Defanstan evelemeden gevelemeden top çıkarabilmeli, set hücumu falan yapabilmeliyiz.

Beyin, oyun kurucu, maestro, oyun aklı ne gerekiyorsa onu almalıyız.

Rejinders net bir playmaker değil daha mobil bir oyuncu, dikine gider, verkaç yapar, ceza sahasına girer, pas da yapar ama oyunu yönetemez.

10 numara için olmaz ama çift 8li düzende çok iyi olur.

İsmi geçen 10 numaralar da birbirlerinden hep farklı, biz ne oynamak istiyoruz çok belirsiz gözüküyor.

Torreia oynamaz artık bence renktaş

Tahminim lesley 6 numara

sara ve gelirse rejinders'de 8 oynar

10 numara almayacaklar yine tahminimce

Onun yerine can uzun ve leao alınabilir

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lesley nin 6 numara özellikleri çok iyi değil sara torreira hatta reinders 6 noda daha iyi oynar hele lemina ile sözleşme uzatmış iken lesley 6 no göremez gibi. zaten takım orta saha doldu bir anda sara satılacak büyük ihtimalle aslında leyley ve reindersi oynatmak istiyorsan klasik 6 nolu sistem yerine sara'nın regista olduğu bir sistem ile oynaman lazım.

elinde lemina ve torreira var ise mecbur reinders alırsan tandem oynaman lazım. bu sefer de klasik 10 yerine skorer 10 numara ve mertens gibi geriye koşan 10 numara kullanman lazım takım defansif olarak mecbur düşecek ve beklerde singo ve jacobs gibi adamlar ile defansif zaafiyetini kapatacaksın bu sefer de direk hücumun iyi olmasına rağmen baskı oyunu topu ve takımı rakip sahaya yıkma oyununda zorlanırsın.

Geri
Üst Alt