Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bir de şu oyuncu gelirse ligin içinden geçer, bu gelirse şunu yapar, şu gelirse rakibi öttürür gibi söylemleri bence bi kenara bırakalım, 30 yaşındaki Messi gelmiyorsa veya Haaland-Mbappe falan gelmiyorsa bu hiçbir futbolcu için geçerli değil.

TSL'nin yayın kalitesi kötü olabilir, anadolu takımları güçsüz olabilir kabul. Ama biz baya sert bir ligiz, Maximen'den Zaha'ya kadar her oyuncuda "ligin içinden geçer" mavrası döndü, hangisi tuttu?

Leao buraya geldiğinde hayalinizde ondan burada bi prime Ronaldinho etkisi olacak ama muhtemelen hiç alakası olmayacaktır.

Pl kadar olmasakta Hollanda liginden falan daha sertiz sertlikten ziyade bodoslama oynanıyor futbol

Leao transferi için sadece şunu söyleyeyim, illa kalkıp böylesine riskli bi isme para vereceksek Salah'ı tercih ederim. En azından sadece 10 küsur maaş veririz 1+1'den, patlarsa da 20 milyon euro gider. Bir de Salah burada Mertens vari bir katkı verebilir belli olmaz. Salah geçen sezon ne kadar düştüyse Leao da o kadar düştü zaten.

Leao içinse söylenenlere göre 45 milyon bonservis, 10 milyonluk sözleşme, 4 yıldan imzalansa bize 85'e mal olacak.

Açıkçası bu maliyetlerin oyuncusu değil, fırsat transferi hiç değil. Bir tane bile PL kulübü şu parayı verip Leao'yu almıyor ki 40 milyon euro falan artık İngiliz kulüpleri için çerez parasına döndü.
Salah'ın mevcut haliyle burada verebileceği tek katkı forvete uyduluk edip sürpriz golleri olur. Taktiksel anlamda da sana hiçbir şey vermez. 10 milyonluk sözleşmeye de gelmiyorlar Türkiye'ye. Beşiktaş'ın gelirinin yarısını istemiş menajeriyle. :asd:

Leao konusunda maaşa bir şey diyemem ama bonservis olarak bence Milan'ın eli güçlü değil. Bahsedildiği gibi şartlara bağlı opsiyon ile alınacaksa da 1 sezon maaş maliyeti + kiralama bedeli girer girerse. Tutarsa zaten çok başka şeyler konuşulur. İyi bir oyun aklı alırsak Leao, Osi, Sane, bekler ve orta sahandan zaten çok daha fazla katkı alabileceksin.

Uğurcan
Sallai Davinson Lucumi Jakobs
Lesley
Reijnders Sara
Barış Osimhen Leao

Bu güzel olur
Lesley'nin ana planda o rolde oynayabileceğini düşünmüyorum. Önlerinde Sara, Reijnders olacaksa arkada ya Lucas ya da Lemina oynar bence. Bu şekilde kanatlardan daha az savunma katkısı bekler, hücumda daha iyi kullanabiliriz. Reijnders'in olduğu senaryoda Sane'nin performansı çok yükselecektir, tam anlaşabileceği bir profil. Oyun hızımız ciddi anlamda yükselir ikisinin sahada olduğu maçlarda

Sara'nın kaldığı senaryoda ki bence Sara <=> Reijnders değişimi olacak kağıt üzerinde dizilişin şöyle bir şey oluyor. Sara kalırsa yabancılardan birisini daha göndermen gerekecek. Sallai, Singo?

Ekli dosyayı görüntüle 329829

Singo'dan çıkabiliyorsam çıkarım. Singo sakatlıklar bi kenara lükse kaçıyor. ŞL'de 3-4 maç dışında zaten sağ bekimizin savunmadan ziyade hücum katkısı daha önemli. Şahsen Sallai benim net ilk 11 sağ bekim. Alternatif olarak yerli sağ bek bakmalıyız bence. Hiç izlemedim ama Mehmet Aydın gibi almancılar var.

Bence sağ bek gibi dünyanın en rahat oyuncu bulunan mevkisine yedekte oturacak bi tane yerli oyuncu bulabiliriz, bu kadar zor bir şey olmamalı.

Transfer gerceklesirse 4-2-3-1'deki cift pivot icin eldeki opsiyonlar:
- Hakan Ç
- Torreira
- Sara
- Lesley
- Lemina
- Nhaga
- Ilkay
- Kaan

Toplasan net 2 adam etmiyor
Torreira ve lemina ile sezon sonuna doğru götten soluruz artık. İlkay ve kaan bu kulüpten rencide edilerek şutlanmali artık bu adamlar sağlam protesto edilecek bu sene aha yazıyorum buraya. Ayrıca hakan ç okanin davar press futbolunda yok olur gider.

Ulan bir erken uyuduk neler olmus gece.. Bu heyecanin sebebi genel olarak tolgahan ve kahvekonyak mi ?
K.konyakin satilirsa yarisi uzulur dedigi net Sara..
Eger o Reijnders bu takima gelirse ortaligi yikarim su donem en buyuk hayalimdi

Singo'dan çıkabiliyorsam çıkarım. Singo sakatlıklar bi kenara lükse kaçıyor. ŞL'de 3-4 maç dışında zaten sağ bekimizin savunmadan ziyade hücum katkısı daha önemli. Şahsen Sallai benim net ilk 11 sağ bekim. Alternatif olarak yerli sağ bek bakmalıyız bence. Hiç izlemedim ama Mehmet Aydın gibi almancılar var.

Bence sağ bek gibi dünyanın en rahat oyuncu bulunan mevkisine yedekte oturacak bi tane yerli oyuncu bulabiliriz, bu kadar zor bir şey olmamalı.
Ben açıkçası Sallai'nin de o seviyede bizim 11 oyuncumuz olabileceğini düşünmüyorum. Olmamalı. Yıllardır adam akıllı bir bek bulamamış olmamız rezillik. Salla'inin mücadelesini, hırsını, çalışma azmini beğensem de pozisyonunu doldurabildiğini düşünmüyorum.

Kaan ve ilkay şutlanmali artık. Mini bir revizyona ihtiyac var şu an için. Sara da satılsın artık. Bu orta saha işi çok kötü bu sene yine

Evet diyen 21 kişi için elimde satılık köprü var

IMG_1887.webp

Günay, Metehan, Arda Ü, Nelsson, Jelert, İlkay, Eyüp ve Kaan ilk öncelikli kurtulmamız gereken adamlar.

Ondan sonra Singo işini çözmek lazım o çocuktan bize olmaz. Kazım’ın ise mutlaka kalması lazım Eren yerine oynamayı daha çok hakediyor.

Evet diyen 21 kişi için elimde satılık köprü var
Açıkçası ben inanıyorum. İsmen ağzımızı sulandıracak adamlar olmasa bile profil olarak tamam bu takım olur diyeceğiz. Öyle karalar bağlanacak rezil bir durumumuz yok. Geç kaldığımız bir gerçek, beceriksiz bir yönetimimizin olduğu da bir gerçek ama 2 net hamle ile 2 de rotasyona hamle gelirse yüzler güler.

Hakan Ç mevzusu nereden çıktı? Bazıları kadrolara Hakan Ç yazıyor bir haber mi var?

Bu kahvekonyağının dediği yabancılardan birisi torrik olabilir mi? Taraftarının yarısının sevineceği ya Torriktir ya da Sallai'dir

2 tane duyumcu birden bu 2 gün hareketli geçecek yazmış. Ama kelle koymamışlar ortaya. Artık kellesiz duyumlara güvenemiyorum

Geri
Üst Alt