Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reijnders olayi ciddiyse(ben hala zor goruyorum) saradir ayrilacak olan muhtemelen ama sara ozelinde bizim oyunda yani gecis yedigimiz, hurraa ileri gidip hurraaa bastigimiz oyun icin hantal.

Ama kisa mesafede kalabalik olabilen sete donen takimlarda is yapabilir daha az eforla.

Şu pres oyunu tabirini de masaya yatırmak gerekir bana göre pres oyunu diye bir oyun yok. Topla oynamak isteyen, rakibinden topu almak isteyen her takım pres yapmak zorunda ve yapıyor zaten bize özgü bir şey değil, topu ayağına alınca ne yapıyorsun o önemli onu konuşmak lazım. Psg barça ve gs pres oyunu oynuyor diye bir ifade kullansak komik olur mesela
Olur mu yav pres yaptığın yere göre değişir oyun.

Bizim oyunun en karakteristik yanı yüksek pres yapıyor olmamı, geride çok kişiyle karşılamıyoruz mesela rakibi, hep riskli bir savunma oyunu oynuyoruz.

Topu da alıp hızlıca dikine oynuyoruz o yüksek preste kaptığımızda, bunda ara ara iyi oluyoruz, Juve maçı öyle bir maçtı mesela.

Ama mevzu topu kullan ve yönlendir noktasında geldiğinde çok kötüyüz, o yüzden oyunu tutmak gerektiğinde tutamıyoruz.

Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu transfer meselesini artık gurur meselesi yaptı kesenin ağzı açılacaktır

Torreira - Reijnders

Sane - Can Uzun - Leao

Osimhen

Leao işine inanamıyorum ya kafamda oturmuyor sanki transfer çalımı haberi olacak gibi hissediyorum ben aziz bi dolaplar peşindedir

Leao'da umutlandıran şey Gardi iş başında
Oyuncu Sane ve Osimhen ile birlikte oynamak isteyecektir
Geçen sezonki CL başarısıda oyuncunun aklını çelecektir
Bunlara rağmen parayı tercih edip fenere gidiyorsa güle güle deriz

Leao işine inanamıyorum ya kafamda oturmuyor sanki transfer çalımı haberi olacak gibi hissediyorum ben aziz bi dolaplar peşindedir
Bence o kadar basit degil,

Gerci dun keremi izledikten sonra sinirden girebilir o ise belki.

Alirlarsa hem maliyet + hem kontenjan + hem limit asimi bir suru seyi kabulleniyor olmasi lazim. Kisaca ne olursa olsun, 1 sene sampiyon yapar giderim dedim sonra kim ne halt yerse yesin modunda olmasi lazim.

Olur mu yav pres yaptığın yere göre değişir oyun.

Bizim oyunun en karakteristik yanı yüksek pres yapıyor olmamı, geride çok kişiyle karşılamıyoruz mesela rakibi, hep riskli bir savunma oyunu oynuyoruz.

Topu da alıp hızlıca dikine oynuyoruz o yüksek preste kaptığımızda, bunda ara ara iyi oluyoruz, Juve maçı öyle bir maçtı mesela.

Ama mevzu topu kullan ve yönlendir noktasında geldiğinde çok kötüyüz, o yüzden oyunu tutmak gerektiğinde tutamıyoruz.
Diğer takımlar gibi topu ayağımıza alınca ezbere bir hücum aksiyonu hiç göremiyoruz aslında şikayetim oydu. Ya presi yeterince etkili yapamayıp çok efor sarfediyoruz topu alınca kafada oksijen bacaklarda güç kalmıyor ya da başka bir sıkıntı var. Topu binbir eforla aldıktan sonra kaleciye kadar dönmek zorunda kalıp ileri şişirmek ve tekrar topu kovalamak gibi bir kısır döngü var

Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu transfer meselesini artık gurur meselesi yaptı kesenin ağzı açılacaktır

Torreira - Reijnders

Sane - Can Uzun - Leao

Osimhen
Orta sahaya federerle nadalı koyalım zira bu ön 4lüyle maçlar tenis maçına döner

fabrİTsio'nun dediği doğruysa leaoyu salmak gerek

öyle 50 milyon bonservis 10+ milyon ücret fln ödenecek bi herif değil
milanda da 5 milyona oynuyo

25-30 bons
5-6m yıllık ücret + bonuslar fln kabul ediosa olabilir bunun ötesinde saçmalanmış olunur

Bence o kadar basit degil,

Gerci dun keremi izledikten sonra sinirden girebilir o ise belki.

Alirlarsa hem maliyet + hem kontenjan + hem limit asimi bir suru seyi kabulleniyor olmasi lazim. Kisaca ne olursa olsun, 1 sene sampiyon yapar giderim dedim sonra kim ne halt yerse yesin modunda olmasi lazim.
Leaoda tek umudum oyuncunun kafadan kırık ve gözünün yukarılarda olması zsten aklı selim bir oyuncu bunları çok tercih etmez 13-14 senedir şampiyonluk yok cl yok ve gidip gidemeyecekleri belli değil bizim tarafta ise oyuncular mutlu bunu nereye baksa anlar parasal sorunu olmaz el üstünde tutulur cl var lig şampiyonluğu var mantıken düşününce şansımız yüksek ama bi anda ümit falan yazınca kıllandım çalım algısı yapıyor olabilirler diye bizim tarafta tolgahan mesela çok fazla bilinen bir isim değil oyalama taktiği desen tolgahan üstünden yapmazlardı bunuda

fabrİTsio'nun dediği doğruysa leaoyu salmak gerek

öyle 50 milyon bonservis 10+ milyon ücret fln ödenecek bi herif değil
milanda da 5 milyona oynuyo

25-30 bons
5-6m yıllık ücret + bonuslar fln kabul ediosa olabilir bunun ötesinde saçmalanmış olunur
25 e vermezler mümkün değil ederi de Maks 40 bu arada ha diğer taraf almasın diye 45 e kadar verilir maaşta Maks 7-8 olmalı

Geri
Üst Alt