Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Real Madrid, Franco Mastantuono'nun tecrübe kazanması için genç oyuncuyu Avrupa'nın önde gelen liglerinden birine kiralık gönderecek.

Roma ve Fiorentina oyuncuya yakın ilgi gösteriyor.

(Fabrizio Romano)

Real Madrid, Franco Mastantuono'nun tecrübe kazanması için genç oyuncuyu Avrupa'nın önde gelen liglerinden birine kiralık gönderecek.

Roma ve Fiorentina oyuncuya yakın ilgi gösteriyor.

(Fabrizio Romano)
Önde gelen liglerinden deyince biz olmadığımız belli oluyor... önde gelen takımlarından biri deseydi ümitlenmiştim.

Ya 10 numaraya da kiralık çözüm getirmeyelim bi zahmet, neyse parası verip alalım adam akıllı bi oyuncu.

Lan arkadaş hani hareketli geçecekti 2 gün tık yok

Bunu bu paralara anca veriyorlarsa bizim Can Uzun transferinin 40 milyon euro altında bitmesi imkansıza yakın

Çorumspor maçı ilk 11’ni yazıyorum beyler

Uğurcan
Sallai Sanchez Apokerim Jakops
Torreira Sara
Sane Yunus Barış
Osimhen

bu arada sosyal medyada yorumlarda gördüm bunların Leao işi harbiden olumsuz galiba Fenerbahçe leaoyu bitirdi diye bi gönderinin altına fenevlier yorum yapmış hep bu İtalya’ya giden yöneticileri dün maçtaymış yalan söylemeyin diye

Tamam hadi oyuncu alamıyoruz ok

Yav satamıyoruz da arkadaş

Bugünde hareketlilik olmaz sanırım. Gerçi Dursun Özbek eylülü işaret etti ama insan bi umutlanıyor işte.

Geri
Üst Alt